Iker Casillas amb una barbacoa de fons

Iker Casillas i la depressió i ansietat que ja no vol amagar més

L'exporter del Reial Madrid no viu el seu millor moment i ho ha fet públic a les xarxes socials

Han passat 17 dies des que Sara Carbonero i Iker Casillas van fer pública la seva ruptura i els mitjans de comunicació se'n van fer ressò. Des de llavors, s'han generat rumors sobre els possibles motius de la separació i tot apunta que Casillas ha estat el culpable. No obstant això, el 12 de març, la parella va compartir un comunicat a les xarxes socials assegurant que tindrien una bona relació. 

«Avui el nostre amor de parella pren camins diferents, però no llunyans, ja que seguirem treballant junts com a pares», va afirmar la parella. Després d'aquesta afirmació s'esperava que concedissin alguna entrevista, però Iker i Sara han volgut allunyar-se del focus mediàtic. 

Sorprenentment, aquest cap de setmana, Sara Carbonero ha publicat una reflexió sobre la mentida i el dolor, que podria fer referència a l'exporter. «Aprendràs que les promeses no sempre es compleixen. I que les persones importants no et fallen, i que encara que s'equivoquin, sempre estaran», ha escrit a Instagram. Sara ha tancat el post afirmant que «aprendràs que tots tenim un passat i bona o mala memòria per recordar-ho, però que som qui som gràcies a aquest passat».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La resposta d'Iker Casillas

Iker Casillas ens ha sorprès amb una publicació en què posa de manifest que està patint molt i que necessita ajuda. Tot i això, ho ha fet amb humor, ja que ha publicat la imatge del vaixell encallat al canal de Suez, que s'ha fet viral en les últimes hores.

Així doncs, en la imatge apareix el vaixell i la famosa excavadora que intenta moure'l. En el cas d'Iker, ha titulat l'excavadora com a «Jo» i el vaixell com «Els meus problemes». Per tant, l'exporter ha reconegut que no viu el seu millor moment i que està fent tot el possible per superar els problemes. És més, fonts properes a Iker, han assegurat que la seva salut mental està sent afectada. Amb tot això, finalment ha eliminat la imatge per evitar generar rumors.

Les suposades infidelitats 

Des que es va fer pública la separació, han sortit a la llum suposades infidelitats per part d'Iker Casillas. Es va dir que podria haver mantingut una relació amb Sara Denez i Ruth Sanz, i fins i tot aquesta última va afirmar que «quan va estar amb mi, mai va respectar les seves parelles. És una persona mentidera i molt egoista. A més és garrepa, mai em va fer un regal».

La reacció d'Iker ha estat immediata, i ha comunicat que posarà tota la situació en mans dels seus advocats i que, a més, no tindrà cap problema en anar als tribunals si és necessari. Així ho confirma la seva última publicació d'Instagram en què apareix relaxat amb el lema «Escoltant i veient».