Impactant: Dani Rovira publica una foto del seu aspecte actual pel càncer

El còmic ha començat la segona fase de tractament per curar el limfoma de Hodgkin que pateix

Dani Rovira publica una foto del seu aspecte actual pel càncer | Europa Press

Dani Rovira continua la seva lluita contra el càncer que li van diagnosticar fa ja tres mesos. El còmic ha fet gala de la seva professió per afrontar el limfoma de Hodgkin, fent servir l'«humor i l'amor» com armes de defensa per vèncer la malaltia.

Al llarg del seu tractament, l'actor ha compartit al seu compte d'Instagram nombroses publicacions en què mostra la seva positivitat i sentit de l'humor davant el càncer, i l'última d'elles ha impactat la majoria dels seus seguidors perquè és una imatge que mostra que segueix lluitant però es poden apreciar perfectament les conseqüències físiques que la malaltia, i el seu tractament, ja li han causat,

Dani Rovira ha començat una segona fase del seu tractament que consta de 18 sessions de radioteràpia, després d'haver superat la fase de la quimioteràpia. En la seva última publicació, l'actor ha tornat a treure el seu costat més còmic amb una fotografia en què es riu de la llarga espera que ha d'afrontar en cada sessió.

«¿Vostè des de quan espera?» ha escrit al costat d'una emoticona d'una pera i el hashtag #siemprefuerte. Tot i que el còmic ha fet ostentació de nou del seu sentit de l'humor, la fotografia és realment colpidora. En ella podem veure a Dani Rovira sense pèl, molt prim i amb un aspecte demacrat pels efectes del tractament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¿Vostè des de quan espera? #siemprefuerte

Una publicació compartida de @ danirovira el

Moltes cares conegudes i companys de professió han reaccionat a aquesta impactant imatge de l'humorista. Blanca Suárez, Vanesa Romero, Hugo Silva, Cristina Castaño o Dani Martínez han estat alguns dels famosos que han enviat forces a Dani Rovira .

Dani Rovira, 'sempre fort' en la seva lluita contra el càncer

No es tracta de la primera publicació d'aquest estil que veiem a les xarxes socials de Dani Rovira. Recentment, en el seu compte de Twitter l'actor ha compartit un 'meme' que escenifica des de l'humor la seva dura lluita contra el càncer.

A la fotografia, l'humorista es compara amb un escalador que s'aferra com pot a la roca mentre una altra persona que representa el càncer li tira dels pantalons.


Comentaris

envia el comentari