Makoke espanta els seus seguidors amb una foto on apareix molt desmillorada

Alguns la comparen amb Leticia Sabater

Makoke donant la notícia de la seva ruptura en directe a 'Viva la vida'
Makoke, en un mar de llàgrimes mentre donava la notícia de la seva ruptura amb Tony Spina | TELECINCO

Makoke és una de les famoses espanyoles més desitjades. Als seus 50 anys i sent àvia, llueix una figura envejable. Només cal donar un cop d'ull a les seves xarxes socials per trobar proves del seu espectacular físic. Tot i això, hi ha ocasions on no acaba de triar un estilisme que l'afavoreixi.  

Un exemple és la imatge que va compartir al seu Instagram aquest 7 de febrer. Amb un look sorprenent, se la veu amb xandall, un estil més casual i un abric molt juvenil. Però el problema no és tant la seva roba sinó la fotografia en si. Serà per la llum o perquè no és molt nítida, però Makoke apareix amb un semblant que la fa molt més gran

Algun usuari s'atreveix a comparar-la, fins i tot, amb Leticia Sabater i, la veritat, és que no li falta raó. Vés a saber, potser és per culpa del maquillatge o simplement no era el seu millor dia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un “break” que a gustito al sol #chicback #momad

Una publicación compartida de Makoke (@makoke_) el

Gran contrast amb una altra imatge recent

Realment, no és gens habitual que Makoke es deixi veure amb aquesta vestimenta. Potser ens tenia malacostumats, però la veritat és que molts dels seus fans han fet saltar les alarmes perquè no és normal veure-la així.  Pot ser que hagi volgut assumir la seva edat sense cap mena de complex?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un “break” que a gustito al sol #chicback #momad

Una publicación compartida de Makoke (@makoke_) el

Veure'm si amb aquest imatge fixa un precedent, perquè no fa ni una setmana que publicava una imatge seva en un plató de Mediaset on es pot veure una Makoke totalment diferent

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari