Rosalía és críticada per apropiació cultural després de guanyar dos MTV Music Awards

La foto de Rosalía com mai t'hauries imaginat, a la llum

Ha impactat molt als usuaris i en poc temps s'ha fet viral

Gairebé tots tenim un passat que no ens agrada recordar, fotos que guardem en un calaix i que desitgem que mai surtin a la llum i això pot ser el que li ha passat a Rosalía. Ser famós té aquests desavantatges i les xarxes socials a vegades et poden jugar males passades, ja que resulta impossible controlar tot el contingut que es comparteix en elles.

Tot ha començat arran d'un fil de Twitter on una usuària preguntava: «Qui és la persona més famosa que ha sortit del vostre col·legi?». A partir d'aquí la gent contestava i molts d'ells fins i tot afegien fotos del canvi d'algunes 'celebrities' que han cridat molt l'atenció.

El passat adolescent de Rosalía

Algunes s'han fet virals de seguida com ha passat amb la Rosalia. A la imatge podem veure la cantant de Sant Esteve Sesrovires en la seva època d'adolescent que res té a veure en com és ara. Encara que la seva cara no ha canviat gaire, el que més destaca és l'estrany tall de cabell que porta, mig cap rapat amb un grapat de pèls deslligats davant i un pírcing damunt la boca.

Aquest look ha impactat molt a tots els usuaris i en poc temps  la fotografia s'ha escampat i comptava amb milers de reaccions. Segons explica la noia que ha compartit la foto, la imatge  és de la seva cosina que jugava a futbol amb l'artista quan eren adolescents.

També et pot interessar...