YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La foto del fill malalt de Bertín Osborne i Fabiola que emociona tothom

La parella ha pujat una instantània del seu fill

La família Osborne posant davant la càmera en un jardí
La família Osborne sempre s'ha mostrat molt unida | Instagram

Sens dubte, Bertín Osborne i Fabiola han demostrat ser uns pares coratge. Al llarg d'aquests gairebé tretze anys, la parella ha viscut amb el seu fill, Kike, una lluita continua contra la paràlisi cerebral, servint d'inspiració per a milers de persones.

El fill de Bertín Osborne i Fabiola arribava al món de manera prematura i amb una greu lesió cerebral causada per una infecció de Listèria. A partir d'aquí la vida de la parella ja no tornaria a ser igual.

Al llarg d'aquests tretze anys, la vida de la parella ha estat marcada per grans estades als hospitals, però també per diverses entrevistes de televisió i en premsa amb les quals pretenien donar-li visibilitat a la malaltia del seu fill.

Les seves constants entrades i sortides de quiròfan han provocat que el jove estigués a la vora la mort en diverses ocasions, però la positivitat dels seus pares sempre deixava entreveure que tot sortiria bé, inspirant a milions de persones.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Fabiola d'Osborne (@fabiolaosborne_) on

Agraïts per tot el suport rebut, la parella no dubta a compartir amb els seus seguidors qualsevol instantània del seu fill per demostrar que seguir endavant, malgrat les circumstàncies, és possible. Sense anar més lluny, avui, 9 de juliol, Fabiola pujava una fotografia d'ell en primer pla a Instagram.

Amb diverses emoticones de cors, la dona de Bertín Osborne  mostrava una fotografia de Kike assegut en una cadira, amb la ubicació 'A casa', deixant clar que el seu fill estava a la llar familiar i no a l'hospital, tal com estava acostumat des de feia anys. Una notícia que sens dubte ha estat molt ben rebuda pels seus seguidors.


Comentaris

envia el comentari