La infanta Helena i Victòria Frederica al Teatro Real

Foto: La infanta Helena, sola i molt desmillorada

Està confinada a casa com la resta d'espanyols, però surt a passejar el gos

La crisi del coronavirus està deixant imatges emotives de molts famosos. Durant aquest confinament, la infanta Helena surt cada tarda a les 20.00 per afegir-se a l'aplaudiment solidari que la societat espanyola brinda a tots els sanitaris.

La germana del rei, com la resta d'espanyols, es troba confinada a casa seva i només surt al carrer per passejar el gos. En senyal de suport, la infanta ha penjat en una de les seves finestres un dibuix en el qual es llegeix: «Tot sortirà bé». Sembla que la infanta estaria vivint aquest confinament sola, ja que Froilà es troba al Regne Unit i Victòria Frederica amb el seu xicot.

La preocupant imatge de la infanta Helena

La infanta Helena passejant el gos durant el confinament pel coronavirus el març de 2020
La infanta està confinada a casa com la resta d'espanyols, però surt a passejar el gos   | Chance

En una de les seves sortides per passejar el gos, s'ha vist a la infanta Helena amb una cara molt desmillorada, i aparentment molt trista. La filla del rei emèrit aprofita aquests passejos per evadir-se i intentar passar la quarantena de la millor manera possible. Tot indica que la infanta està sola, i això és una cosa que preocupa molt a la Casa Reial, a més de les entremaliadures dels seus fills.

Com es veu en la imatge, Helena de Borbó segueix les indicacions i respecta totes les mesures de seguretat quan baixa a passejar la seva mascota. Ho fa sola, per un breu període de temps i a més protegeix les potes de l'animal. La infanta està molt conscienciada amb aquesta lluita i així ho demostra cada dia a les vuit del vespre aplaudint sense parar.

Aquests durs moments estarien afectant molt la germana del  reiFelip, ja que no té la companyia dels seus fills, i a més està molt preocupada per tot el que està passant. Tan sols cal veure-li la cara per intuir com està.