Sorpresa per un detall a l’última foto publicada per Iniesta

El futbolista es troba de vacances i ha volgut tornar a casa i passar temps amb la família

Fa molt que Andrés Iniesta va abandonar les terres catalanes per afrontar una nova aventura al Japó, concretament a l’equip Vissel Kobe. Després d’una carrera exemplar tant al FC Barcelona com a la Selecció espanyola, el de Fuentealbilla ha decidit tornar a Espanya per aprofitar les seves vacances.

Iniesta celebra l'aniversari de la seva mare 

Iniesta també ha aprofitat la visita per celebrar l’aniversari de la seva mare, qui complia 57 anys. Els internautes han quedat sorpresos amb tres petits detalls sobre la fotografia, la qual en principi mostra una família més celebrant feliçment un aniversari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Felices 57, madre!!! Te quiero mucho!!

Una publicación compartida por Andres Iniesta (@andresiniesta8) el

La primera sorpresa ha estat per l’edat que complia, ja que és molt jove per tenir un fill de 36 anys. El jugador va néixer l’any 1984, així que la seva mare el va tenir amb només 21 anys, fet que sorprèn les noves generacions que no es plantegen la maternitat fins a la dècada dels 30.

El segon detall que no ha passat inadvertit és la cara de la protagonista de la imatge. La fotografia mostra una família somrient i alegre de celebrar l’aniversari de la dona. Ella, per la seva banda, mira a la càmera d’una manera seriosa, gairebé enfadada. Això fa que la gent es pregunti si el futbolista ha heretat aquesta qualitat de la seva mare, ja que ell també és conegut per no mostrar molta expressivitat amb les seves faccions.

Per últim, però no menys important, la gent troba una gran absència inexplicable a la fotografia: el pare d’Andrés Iniesta. Els seguidors s’han estranyat que l’home no es trobi present durant l’aniversari de la seva dona, i més considerant que el seu fill viu al Japó i no visita molt el nostre país. Tot i algunes incògnites que presenta la imatge, els internautes no han dubtat en desitjar un bon aniversari a la mare del futbolista: «Felicitats a la persona que va portar al món una llegenda».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari