Fotomuntatge de Terelu Campos i Paola Olmedo

La foto íntima de Paola, la nora de Carmen Borrego, que Terelu no s'esperava veure

Carmen Borrego comparteix amb la dona del seu fill una de les seves aficions

Carmen Borrego ja respira tranquila després que l'exclusiva del casament del seu fill ja es traslladés als quioscs. Afortunadament, res ni ningú va aconseguir rebentar-la per més que diversos programes de televisió ho intentessin. Inclòs el mateix 'Sálvame', espai on col·labora des de fa mesos.

Ara, tothom posa cara al fill desconegut de Carmen i a la seva dona, Paola Olmedo, la identitat de la qual ja circula per tots els mitjans. Tant és així que la nora de la filla de Maria Teresa Campos ha estat enxampada sumant-se a la moda dels retocs estètics.

Carmen Borrego s'emporta la nora a una clínica d'estètica

Un casament sempre és moment perquè els contraents i convidats de rellevància mostrin el seu millor aspecte. Els dies previs a l'enllaç són dies plens d'estrès i de retocs d'última hora que permetin lluir millor que mai.

I això és precisament el que va fer Paola, la nora de Carmen Borrego abans de casar-se i vendre l'exclusiva del moment. La data estava en vermell al calendari i no hi havia temps a perdre.

Fotomuntatge de Carmen Borrego i la seva nora Paola Olmedo
Carmen Borrego s'emporta la seva nora a una clínica d'estètica  | CatalunyaDiari

La primera imatge de Paola va ser molt comentada a les xarxes socials, ja que una àmplia majoria coincidia que guardava certa semblança amb la seva sogra. El que no sabien és que la feliç núvia s'havia sotmès a alguns retocs estètics per lluir perfecta el dia del casament.

Com si fos un acte d'iniciació, la futura dona del fill de Carmen va sucumbir a l'ajuda de professionals de l'estètica. Així doncs, qui millor que la seva sogra per rebre consells per millorar l'aspecte físic? Recordem que la germana petita de Terelu és una assídua de les intervencions i que compta amb unes quantes.

Nora de Carmen Borrego a una clínica d'estètica
La nora de Carmen Borrego acudeix a una clínica d'estètica per millorar el seu aspecte | INSTAGRAM (@CLINICASDIEGODELEON)

Per això, sogra i nora van anar juntes a la clínica estètica de confiança de Carmen per ajudar Paola a lluir preciosa. Un moment que ha estat compartit pel centre a través del seu compte d'Instagram on veiem la noia sotmetent-se a un tractament de bellesa.

Carmen Borrego i el seu viatge en família al centre de bellesa de confiança

Com si es tractés d'un lema de les Kardashian, 'la família que s'opera unida, roman unida'. Això és el que devia pensar Carmen Borrego quan va decidir endur-se part de la seva família a una clínica estètica.

Independentment d'iniciar Paola en l'art dels retocs, la menor de les Campos també va convèncer el seu marit, José Carlos Bernal. Així, tots tres es van posar en mans de professionals amb qui van confiar per lluir com mai el dia del casament.

Captura foto nora Carmen Borrego
Paola va fer-se unes intervencions per millorar el seu aspecte | INSTAGRAM (@CLINICASDIEGODELEON)

Parlem de la padrina del nuvi i de la futura dona d'aquest, per això res no és poc per fer d'aquell dia el dia perfecte. Paola va optar per unes injeccions a la cara per lluir «una pell impecable, hidratada, lluminosa, sense línies d'expressió o arrugues i ni rastre de flacciditat». Un efecte que s'aconsegueix amb àcid hialurònic o bótox.

Per la seva banda, Carmen Borrego va necessitar alguna ajuda més. Primer es va decantar per elevar la mirada i estimular la creació de col·lagen per reafirmar la pell. Després es va realitzar una intervenció per «eliminar les impureses, imperfeccions i brutícia que es queda acumulada a les capes més superficials de la pell». «Donant lloc a una renovació de la pell amb un aspecte més llis, sedós, suau i sense rastre de les temudes imperfeccions», assenyalen des de la clínica.

En definitiva, diversos retocs estètics que van fer de totes dues l'enveja de totes les presents el dia més especial per al clan Campos.