Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
A la imatge s'observen dos homes en primer pla, tots dos amb expressions neutrals. L'home a l'esquerra té barba i vesteix una camisa blava amb una jaqueta fosca. L'home a la dreta té els cabells curts i canosos, i porta una jaqueta beix sobre una camisa blava clar. Al fons, hi ha una imatge borrosa dins d'un cercle vermell que sembla mostrar diverses persones posant juntes. El fons de la imatge és fosc i texturitzat, cosa que ressalta les figures en primer pla.

La foto de Kike Calleja amb Joaquín Prat que confirma el que molts van veure venir

Kike Calleja apareix amb Joaquín Prat en una fotografia que confirma els rumors sobre la seva veritable relació

Joaquín Prat ha estat una figura constant a la televisió espanyola, conegut pel seu carisma i professionalisme. Actualment, és un dels presentadors més destacats del programa Vamos a ver.

Recentment, ha estat present en una gala de premis amb la companyia de diversos companys de feina. Cosa que hem pogut saber gràcies a les fotografies que han anat pujant a les xarxes socials sobre l'esdeveniment.

Tot i això, en una de les imatges hem pogut observar un detall cridaner. Es tracta d'una revelació que posa fi a unes especulacions que hi ha hagut durant els darrers mesos.

Captura de Joaquín Prat assenyalant i mirant a càmera a Vamos a ver
La reveladora foto de Joaquín Prat amb Kike Calleja a Las Ventas | Mediaset

La foto de Kike Calleja i Joaquín Prat que confirma totes les sospites

Com hem dit, Joaquín Prat va ser present als Beef Awards, celebrats a l'emblemàtica plaça de toros de Las Ventas. Uns premis que han aplegat moltes figures del món de l'entreteniment.

Marta López, Adriana Dorronsoro i Isabel Rábago són només algunes de les personalitats que han acudit al recinte per gaudir de l'esdeveniment.

Com és habitual, diversos companys de Joaquín Prat han compartit moments de la gala a les seves xarxes socials. Excepte el presentador, que com sabem no sol utilitzar el perfil per publicar contingut de la seva vida personal.

Tot i això, hi ha una imatge que ha cridat especialment l'atenció. Es tracta d'una fotografia que ha publicat Marta López al perfil d'Instagram. En ella podem veure-la acompanyada d'Isabel Rábago, Joaquín Prat i Kike Calleja.

Foto d'Instagram Storie de Kike Calleja, Marta López, Joaquín Prat i una altra dona vestits formalment davant d'unes graderies i somrient a la cambra
La foto de Marta López confirma l'amistat entre Joaquín Prat i Kike Calleja | kikecalleja, Instagram

Una imatge que ha servit com a revelació del que molts ja sospitaven: l'estreta amistat que comparteixen Kike Calleja i Joaquín Prat.

L'amistat que aclareix la persistent defensa de Joaquín Prat a Kike Calleja

Després d'això, les xarxes socials han començat a cremar amb comentaris de tota mena. Molts han confirmat que aquesta bona relació explica moltes de les defenses públiques de Joaquín Prat cap a Kike Calleja.

A més, han aportat que aquests suports han estat més clars durant l'etapa d'aquest darrer a Supervivientes. Especialment durant les controvèrsies que li van embolicar al llarg de la seva estada a Hondures.

Primer pla de Kike Calleja somrient en un vestit blau
Joaquín Prat i Kike Calleja proven la seva amistat després d'una foto junts | GTRES

És ben sabut que sempre ha comptat amb el suport incondicional de Joaquín Prat, cosa que ara s'entén millor.

Ja no hi ha cap dubte que la relació entre Kike Calleja i Joaquín Prat amagava alguna cosa més que una mera relació professional. Una amistat que ha estat ben rebuda per part del públic, ja que era una situació força evident.