Laura Escanes

Els seguidors de Laura Escanes, sorpresos pel què ha fet a Roma

La ‘influencer’ ha tapat la cara de la seva filla

Laura Escanes i Risto Mejide no mostren la cara de la seva filla Roma de cap de les maneres. La petita ja és tota una ‘influencer’ com la seva mare en aparèixer lluint la mateixa roba en les publicacions penjades a les xarxes socials i, d’aquesta manera, crea tendència tot i no haver-li vist mai la cara.

La cara de Roma, misteri fins als 18

Abans del seu naixement, Risto i Laura van anunciar que no mostrarien mai la cara de Roma fins que fos major d’edat. Això no obstant, la ‘influencer’ no ha parat de compartir fotografies amb la petita, però sempre d’esquena o ocultant-li la cara. Aquest ha estat el cas de la darrera imatge d’Instagram, una que ha generat certa controvèrsia entre els seus seguidors perquè ha fet servir una emoticona per ocultar el rostre de la nena i no ha agradat gaire.

En aquesta publicació, mare i filla vesteixen la mateixa roba de Stradivarius. Una imatge molt tendra que ha agradat molt, tot i que la majoria dels seus seguidors continuen ansiosos per veure-li la cara a Roma, així que han sortit teories de com és la filla de Laura Escanes arran de l’emoticona, ja que aquesta té els ulls blaus: «L’emoji significa que té els ulls clarets? Tinc curiositat», ha preguntat un usuari.

També et pot interessar...