La foto de Cristina Pedroche que dispara tota mena de rumors

Fa un temps que entrena de forma molt intensa

Com ja ve sent un costum, foto que puja Cristina Pedroche a Instagram foto que acaba convertint-se en notícia, i és que la seva última publicació ha tornat a causar furor entre els usuaris qui li han deixat milers de 'm'agrades' i comentaris.

La col·laboradora de 'Zapeando' sempre ha generat molta influència ensenyant els seus 'looks' del dia a dia però últimament també utilitza aquesta xarxa social per mostrar tot el seu repertori de roba esportiva.

Des de fa ja un temps, Pedroche dedica part del seu dia a compartir la seva rutina d'exercicis i entrenaments. A part de ser una fanàtica del 'running', també exercita el seu cos al gimnàs i ho comparteix amb els seus seguidors. Ara ja es comencen a veure els resultats de tot aquest esforç.

Després de la fotografia que va ensenyar fa unes setmanes on es veia que tenia una silueta molt tonificada, avui ha compartit una publicació on mostra la seva figura i l'elasticitat que ha guanyat. La imatge pot semblar un muntatge, ja que molt pocs saben tenir aquesta flexibilitat i equilibri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Balanceándome por la semana... ¡Vamos allá! ¡A por el martes!

Una publicación compartida por cristipedroche (@cristipedroche) el

Ha rebut molts comentaris positius

Els seus seguidors no han trigat a deixar comentaris a la fotografia admirant a la col·laboradora: «Quin súper equilibri!», «Pedroche súper 'tocha'» o «Sembla mentida que es pugui fer això».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari