IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La foto de Piqué sense samarreta més comentada a les xarxes

La cantant colombiana ha volgut compartir amb els seus seguidors una foto de Piqué sense samarreta amb el seu fill Sasha a Instagram i li han dit que està massa prim

Shakira es posa sentimental amb una foto de Piqué i el seu fill Sasha de fa uns anys
Shakira es posa sentimental amb una foto de Piqué i el seu fill Sasha de fa uns anys | GTRES

La cantant Shakira està nostàlgica. Després que fa cinc dies la colombiana compartís una fotografia del seu fill petit Sasha amb els seus seguidors, sorpresa del seu ràpid creixement, ara ha volgut fer una mirada al passat amb una fotografia de Gerard Piqué amb Sasha a la platja quan encara era un nadó. 

A la fotografia apareix la seva parella, el futbolista Gerard Piqué, a la platja i sense samarreta agafant el petit Sasha. La imatge va ser presa fa uns quants anys, «Recordar és viure. Papà amb Sashi», ha escrit la colombiana al peu de foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Recordar es vivir. Papá con Sashi!! ⁣ To remember is to live. Dad with Sashi!!⁣ Shak

Una publicación compartida de Shakira (@shakira) el

 

Els seus seguidors pensen que Piqué està massa prim

El petit Sasha, que va fer quatre anys el passat 29 de gener, apareix amb pocs mesos de vida a la foto. La mateixa cantant va ensenyar en la seva anterior publicació a Instagram com ha crescut el nen. Sembla que Shakira està sentimental amb el pas del temps i té ganes de compartir fotos de la seva família, ja que des de l'any passat no n'havia mostrat cap.

La imatge ja acumula més d'un milió de 'm'agrada' i més de 3.000 comentaris dels seus seguidors, entre els quals apareixen diverses opinions dels qui asseguren que Piqué està massa prim. Alguns adjectius com «dissecat» o «desnodrit» figuren entre els comentaris de la fotografia de la cantant. 

Shakira també ha volgut commemorar el dia de la dona

D'altra banda, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, Shakira ha volgut sumar-se a les famoses que han reivindicat aquest dia i ha compartit diverses fotografies de dones al seu compte d'Instagram, acompanyades del text «les dones som resistència, perseverança, intel·ligència i generositat». 

Shakira ha compartit aquesta publicació del compte d'Instagram de 'Fundación Pies Descalzos', la ONG colombiana fundada per la mateixa cantant que defensa l'educació pública de qualitat pels nens i nenes en situació de vulnerabilitat del seu país.

Mentre que està a l'espera d'un judici per frau fiscal, Shakira vol mostrar-se més familiar i propera que mai, ensenyant la seva cara més generosa i amable a les xarxes.


Comentaris

envia el comentari