Primer pla de la Princesa Elionor

La foto de la princesa Elionor que divideix Espanya: «No sembla ella»

La futura hereva al tron no va captivar a tothom amb el seu 'look'

Elionor va estar al peu del canó en els premis Princesa d'Astúries d'enguany. Tot i que la celebració va estar marcada per les mesures sanitàries obligades per la Covid-19, no va perdre la seva essència.

A punt de fer quinze anys, la Princesa Elionor va fer un discurs en el qual no es va oblidar de recordar les víctimes de la pandèmia. I és que, en aquesta ocasió, la cerimònia es va veure modificada per culpa de la crisi sanitària. L'esdeveniment es va celebrar al Saló Covadonga de l'hotel 'La Reconquista' i l'aforament va estar molt limitat. Tan sols van poder acudir un grup reduït de premiats.

Malgrat això, la seva àvia no va faltar a aquesta prestigiosa cita en què es va poder veure a tots els membres de la Família Reial emocionats davant les paraules de la futura hereva al tron. I és que, malgrat ser molt jove, la princesa Elionor va fer un molt bon discurs. 

Una aposta poc encertada

Ara bé, el seu estilisme no va ser gaire encertat. De fet, ha estat un dels temes més comentats en els últims dies. Elionor va sorprendre amb un conjunt clàssic a mida en color xampany, que no va convèncer tothom. El disseny de cos de pedreria amb mànigues tres quarts i la faldilla 'midi' era un estil poc juvenil i gens afavoridor per a la princesa. 

Portada revista 'Hola!' 2020.10.28
La Princesa Elionor genera divisió d'opinions | 'Hola!'

Lluny de la imatge adolescent que va deixar veure en els actes previs als Premis Princesa d'Astúries 2020, per a la cerimònia de lliurament dels guardons Elionor va mostrar aquest 'look' massa clàssic i més propi d'algú de més edat, amb el qual no semblava ella.

Letícia, la més lloada

En canvi, la seva mare va apostar per un 'look' molt més encertat. Encara que va repetir vestit, l'outfit' de Letícia ha estat més aplaudit i lloat. El vestit, signat per Josep Font per a la firma 'DelPozo', li quedava com un guant. El color blau tinta, amb l'escot en vaixell adornat amb una flor a l'espatlla dreta, era elegant i bonic.