YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sara Carbonero, a l'hospital: la foto que preocupa a Iker Casillas

La periodista ha compartit una imatge en què surt amb la seva amiga Isabel Jiménez a l'hospital

Sara Carbonero
Sara Carbonero ha dedicat una fotografia molt emotiva a Isabel Jiménez | Instagram

El dia de Sant Valentí és molt especial per a Sara Carbonero: en primer lloc, evidentment, perquè celebra amb Iker Casillas el seu amor; i, en segon lloc, perquè és l'aniversari d'una de les seves millors amigues, la presentadora dels informatius a Telecinco Isabel Jiménez. Per a celebrar-ho, la periodista va publicar una imatge amb Jiménez, acompanyada d'un preciós text amb què ha aprofitat per obrir-se als seus seguidors. Carbonero no ha dubtat en parlar d'un dels seus moments més durs de la seva vida: el seu ingrés a l'hospital per a ser intervinguda d'un tumor a l'ovari.

«Parafrasejant una gran amiga portuguesa, jo sempre vaig pensar que tenia una germana fins que 25 anys després vaig conèixer la segona. Al llarg dels nostres gairebé 10 anys d'amistat ens hem anat fent moltes i diverses fotos», escrivia la dona d'Iker Casillas en les seves xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parafraseando a una gran amiga portuguesa, yo siempre pensé que tenía una hermana hasta que 25 años después conocí a la segunda. A lo largo de nuestros casi 10 años de amistad nos hemos ido haciendo muchas y diversas fotos. Fotos en los eventos y saraos que pisábamos, fotos en la sala de maquillaje de la tele,en el comedor, en el plató, en nuestras cenas, fotos para revistas, para @slowloveoficial , fotos en nuestros viajes de vacaciones, en mi pueblo, en Almería, fotos con los niños, por las calles de Oporto... lo que no teníamos era ninguna en el hospital. Y mira por dónde este último año nos hemos hecho unas cuantas. Por eso esta vez me apetecía felicitarte sin maquillaje ni glamour y rescatar esta foto que tenía guardada para recordar algunas de nuestras batallas, donde no me has soltado la mano ni un solo segundo. Cuando cambiamos los vestidos por las batas de hospital y nos echábamos la siesta apretujadas en la cama. Cuando pedíamos comida mexicana a domicilio a la habitación y poníamos el altavoz con nuestras canciones favoritas para bailar en la terraza. Tus preguntas y conversaciones con los médicos, tus noticias para mi. Nuestras risas, porque sí, nos hemos reído muchísimo. Tus notas, tus flores, tu sonrisa a todas horas. Ojalá nunca hubiéramos tenido que probar de esta manera nuestra amistad pero ahora sabemos que es indestructible, a prueba de golpes, cicatrices y cremas de verduras sin sal . Feliz cumpleaños, comadre. #cumpleañosfeliz #14defebrero #lafamiliaqueunoelige #vamospreparandoviaje #slowlife

A post shared by Sara Carbonero (@saracarbonero) on

«Fotos als esdeveniments i saraus que trepitjàvem, fotos a la sala de maquillatge de la tele, al menjador, al plató, als nostres sopars, fotos per a revistes, per a @slowloveoficial, fotos als nostres viatges de vacances, al meu poble, a Almeria, fotos amb els nens, pels carrers de Porto... el que no teníem era cap a l'hospital», continuava dient.

Amigues per a tot

«I mira per on aquest últim any ens n'hem fet unes quantes. Per això aquesta vegada em venia de gust felicitar-te sense maquillatge ni glamur i rescatar aquesta foto que tenia guardada per a recordar algunes de les nostres batalles, en què no m'has deixat anar la mà ni un només segon», segueix la publicació. La periodista, a més, no ha dubtat a agrair-li a la seva gran amiga tot el suport que li ha brindat en els moments més difícils de la seva vida.

«Quan canviem els vestits per les bates d'hospital i fem la migdiada atapeïdes al llit. Quan demanàvem menjar mexicà a domicili a l'habitació i posàvem l'altaveu amb les nostres cançons preferides per ballar a la terrassa. Les teves preguntes i converses amb els metges, les teves notícies per a mi. Els nostres riures, perquè sí, hem rigut moltíssim. Les teves notes, les teves flors, el teu somriure a tota hora. Tant de bo mai haguéssim hagut de provar d'aquesta manera la nostra amistat però ara sabem que és indestructible, a prova de cops, cicatrius i cremes de verdures sense sal. Per molts anys comadre [sic]».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari