Sonia Ferrer en una imagen de archivo

La foto de Sonia Ferrer la confirma com una més a la família de Fonsi Nieto

La catalana s'ha enamorat de Pablo Nieto, el fill mitjà del difunt Ángel Nieto

Podríem estar davant la parella de l'estiu, amb permís d'Ana Soria i Enrique Ponce. I és que la presentadora catalana Sonia Ferrer i Pablo Nieto, el fill mitjà del difunt Ángel Nieto, van ser vists el cap de setmana solcant els mars d'Eivissa. Segons sembla, s'haurien conegut fa uns mesos, però la seva relació aniria molt seriosament, fins al punt que la presentadora ha acudit amb la família del pilot a l'homenatge que s'ha fet a Eivissa d'Ángel Nieto, que va morir fa tres anys en un inesperat accident de quad.

 

Homenatge a Ángel Nieto en la seva terra més estimada

Eivissa li ha dedicat un carrer al millor pilot de motociclisme d'Espanya, una illa on ell vivia i la qual adorava. Sempre va ser el seu gran ambaixador, i en homenatge a la seva figura, aquest passat cap de setmana s'inaugurava un nou carrer amb el seu nom en un acte on han assistit la família d'Ángel Nieto, amb la seva vídua Belinda Alonso i els tres fills del pilot: Gelete, Pablo i Hugo.

 

Doncs bé, Pablo va arribar molt ben acompanyat de Sonia Ferrer, qui durant la cerimònia es va asseure discretament en segona fila, però la seva presència no va passar desapercebuda. Amb totes les mesures de seguretat pel coronavirus, cadires separades i mascareta, els assistents van poder recordar el pilot, amb un emotiu discurs pronunciat pel seu fill Gelete, i la descoberta de la placa amb el nom d'Ángel Nieto inscrit en un nou carrer, que va ser efectuada per part de la seva vídua.

Sonia Ferrer acompanya Pablo Nieto en l'homenatge a Eivissa
Sonia Ferrer arribant al costat de Pablo Nieto | Gtres

La presència de Sonia Ferrer a aquest sentit homenatge demostraria que la seva relació amb Pablo Nieto aniria de debò, i que fins i tot Ferrer ja estaria perfectament integrada a la família dels Nieto. De moment però, cap dels dos s'ha pronunciat sobre la seva situació sentimental, tot i que Sonia ha compartit una imatge reveladora a xarxes socials. En ella apareix al costat de Beatriz Matallana, la parella de Gelete Nieto i la seva filla, mentre Sonia fa de model perquè la nena petita la maquilli.