Primer pla de Tamara Falcó somrient en un photocall i mirant a càmera.

La foto de Tamara Falcó no deixa dormir la seva nova sogra

Tamara Falcó ha deixat sense paraules la mare d'Hugo Arévalo

Tamara Falcó i Hugo Arévalo, el nou xicot de la marquesa de Griñón, són els protagonistes dels últims dies. I tot després que sortís a la llum que han començat una nova relació sentimental des de fa un temps.

Tamara Falcó i l'empresari estan gaudint d'una etapa feliç després de la mediàtica ruptura que va protagonitzar la 'influencer' amb la seva parella anterior, Íñigo Onieva.

Aquest no es va prendre gaire bé aquella ruptura, perquè va considerar que el seu amic Hugo Arévalo l'estava traint i trencava el «codi d'homes», segons les paraules de l'ex de Tamara Falcó.

«Declarar-se a l'ex d'un amic és una cosa que està prohibida per un mateix dins del codi d'homes. Però tu, a sobre, t'has declarat i has besat l'expromesa de qui se suposa era un dels teus amics més íntims».

«I per coronar-te, ho has fet a tan sols un mes de deixar-ho», deia fa uns dies. Tot i que més tard rectificava les seves formes. Però ho feia després de carregar sense pietat contra el seu ja examic, Hugo.

Tamara impacta la seva sogra per una foto amb el seu nou xicot

El cas és que aquest dimarts van sortir a la llum les primeres fotos de Tamara Falcó i Hugo Arévalo junts, mentre que gaudien d'uns dies de festa a Marbella.

Va ser l'estiu passat quan vam poder veure la parella passar-s'ho d'allò més bé i al costat d'ells hem vist en diverses imatges d'agències Mario Vargas Llosa.

Foto de Tamara Falcó amb el seu nou xicot Hugo Arévalo i Mario Vargas Llosa.
Tamara Falcó va gaudir com mai de la companyia de la seva actual parella i de Vargas Llosa al sud d'Espanya. | GTRES
 

I és que el padrastre de Tamara Falcó també va anar al sud d'Espanya per passar uns dies a la Clínica Buchinger. Ens referim a una clínica que es caracteritza perquè els pacients duen a terme el dejuni i un tipus de medicina integrativa.

Se'ls ha vist en aquestes fotografies molt relaxats passejant pel passeig marítim de Marbella lluint roba còmoda. I és que semblaria que havien estat fent esport abans, segons s'aprecia a les imatges.

Tamara Falcó està feliç perquè Hugo s'ha integrat perfectament

Tamara Falcó portava unes malles esportives i una samarreta blanca i Mario portava xandall. Mentrestant, Hugo Arévalo lluïa roba de bany.

I sembla que tots tres van gaudir de valent del matí tan plàcid en aquesta localitat de la Costa del Sol. És curiós l'instant en què es va fer la següent foto, ja que sembla que Falcó estava badallant en aquest precís moment.

Foto de Tamara Falcó amb Mario Vargas Llosa i Hugo Arévalo.
Tamara Falcó amb Mario Vargas Llosa i Hugo Arévalo en unes imatges del passat mes d'agost. | GTRES
 

El que deixen clar aquestes imatges és que el nou xicot de Tamara Falcó feia força temps que estava integrat a la família de la marquesa de Griñón. I tot i que gairebé no s'ha sabut res de la seva relació fins fa uns dies.

La veritat és que la relació aniria per bon camí. I amb les imatges al passeig marítim de Marbella, veiem que Hugo també manté una bona relació amb l'escriptor i la parella d'Isabel Preysler.

Tamara Falcó deixa enrere la pitjor època de la seva vida sentimental

Tamara és feliç amb aquest noi, que coneix des que anaven junts a l'escola i amb qui sempre va tenir bona relació perquè és del seu grup d'amics de sempre.

Sens dubte, a Tamara Falcó li somriu la vida i no n'hi ha per menys, després del patiment que va haver de passar per assimilar una cosa demolidora. I és que va veure com tot Espanya va presenciar que el seu xicot li era infidel en un festival de música celebrat a Nevada.

El cas és que la marquesa de Griñón ja ha girat full i només vol gaudir de la seva parella, com va fer l'estiu passat en ple passeig marítim de Marbella.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp