Primer pla de Raphael.

La fotografia de Raphael abraçat a una altra dona que ja han vist els seus fills

Raphael no pot amagar que ha estat enxampat amb una altra

Raphael està casat des de fa 50 anys amb la seva dona, Natalia Figueroa, i fruit de la seva relació van tenir tres fills: Manuel, Alejandra i Jacobo.

Sempre han estat un matrimoni molt ben avingut i mai no s'han caracteritzat per patir de gelosia l'un per l'altra. Raphael sempre ha estat envoltat de dones, però mai no ha traspassat la línia i s'ha mantingut fidel a la seva dona.

Durant les últimes hores, els seus tres fills han vist com el veterà cantant s'ha deixat abraçar per una dona que no és la seva, però que no s'estengui el pànic.

Natalia Figueroa i Raphael somrient a càmera
Raphael amb la seva dona, Natalia Figueroa. | GTRES
 

I és que l'artista nascut a Linares ha estat el gran protagonista de la inauguració d'una nova exposició cultural a Madrid.

Raphael es deixa veure amb una altra i els seus fills no donen crèdit

Són 60 fotografies d'artistes i grups musicals nacionals i internacionals que han cantat a la regió madrilenya. La imatge d'alguns, Raphael, Rihanna o The Rolling Stones, decoren des d'ahir el passadís de l'estació Estadio Metropolitano.

Imatge de Raphael amb Isabel Díaz Ayuso.
Isabel Díaz Ayuso s'ha deixat veure en un acte cultural amb Raphael. | Europa Press
 

Estem parlant de la iniciativa Pasillo de la Música, amb imatges d'Ángel d'Antonio, que va inaugurar la presidenta Isabel Díaz Ayuso. La líder madrilenya s'ha mostrat molt afectuosa amb el veterà cantant natural d'Andalusia. A l'acte van acudir també la consellera de Cultura, Marta Rivera, Enrique Cerezo, Los Secretos i Rafa Sánchez de La Unión.

«Avui trec les coses bones de la música i de la fotografia. Tanco els ulls i veig un somni complert en forma d'exposició», va apuntar el fotògraf d'ABC des de fa 23 anys. Per De Antonio, «sempre hi haurà una cançó» que ens porti mentalment a un altre lloc, i música que ens embargui a «la il·lusió d'un passat, un present o, qui sap, un futur».

El de Linares, emocionat com mai després de l'homenatge

L'exposició s'estén al llarg de 90 metres i ocupa una superfície de 350 metres quadrats. A més, entre els homenatjats hi ha Joaquín Sabina, Alejandro Sanz, Lady Gaga, Shakira o Madonna.

«Avui arriben fins aquí dècades de la millor música, amb artistes que han posat drets estadis sencers i ho segueixen fent avui», va sostenir Ayuso. Els viatgers «recorreran el camí per anar al concert dels Rolling Stones aquesta mateixa setmana, veient des de la primera imatge de Lady Gaga a l'última de Depeche Mode», va exposar.

El pare de Manuel Martos, visiblement emocionat, va parar la gira per acudir a l'esdeveniment i signar a la seva fotografia de l'exposició. Una instantània que data del seu inoblidable recital al Teatro Real el 10 de setembre de 2013.

Raphael
Raphael es va emocionar a la inauguració d'una exposició al Metro de Madrid. | GTRES
 

D'altra banda, el cantant de Jaén va estar el cap de setmana passat actuant a Avilés, en un concert on van acudir al voltant de 2.500 persones. La gira al nostre país acabarà el 17 de desembre al Wizink Center per posteriorment viatjar a Mèxic i més de 10 ciutats dels Estats Units.

Altres propostes culturals al voltant del Metro de Madrid

L'exposició a què va acudir Raphael no és l'única iniciativa cultural que ha promogut Metro de Madrid. És ressenyable, per exemple, la parada del Metropolitano que apareix tematitzada amb els escuts de l'Atlètic de Madrid.

Fa pocs dies, van quedar instal·lats al Metro de Manuela Malasaña retrats il·lustrats i ressenyes biogràfiques de 18 dones pioneres. Per si no n'hi hagués prou, es va interpretar l'obra Fortunata y Jacinta a Ríos Rosas com a homenatge a Benito Pérez Galdós. I Guzmán el Bueno s'ha renovat gràcies a la celebració del 150è aniversari de l'Institut Geogràfic Nacional.

L'objectiu no és cap altre que crear una experiència de viatge més enriquidora per a l'usuari. I, alhora, donar a conèixer i promocionar la cultura, la ciència o l'oci a la capital i a la regió madrilenya.