La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

La fotografia sense res de roba que posa en seriosos problemes a la Reina Letícia

La Reina Letícia té una agenda molt completa aquesta setmana

La reina Letícia i el seu marit, el Rei Felip, estan aquesta setmana estressats amb tanta activitat pública. Espanya està en una de les setmanes més importants dels darrers temps en ser la seu de l'OTAN.

Aquests dies, Madrid és un formiguer de personalitats polítiques internacionals i una ciutat blindada al servei d'aquesta trobada estratègica. Per això, els reis d'Espanya, com a màxima autoritat del país, estan participant en molts actes oficials i esdeveniments públics, lluint la seva millor cara davant del món.

La reina Letícia en particular, enlluerna el món amb els seus vestits, maneres i presència amb què es mou en aquests ambients. Una oportunitat d'or per recuperar presència pública positiva i reforçar lligams amb altres països del món.

Tot i tenir els ulls posats a les altes esferes polítiques, a la reina Letícia no se li escapa res. Així doncs, ja li ha arribat una informació familiar que no li ha agradat gens.

La reina Letícia, escandalitzada per la proposta sense roba

La reina Letícia segueix de prop la trajectòria de la seva neboda, Carla Vigo. La noia viu a casa del seu xicot, Álvaro Uceda i sembla que els primers problemes a causa de la convivència amb la seva família política no han trigat a arribar.

Entre els plans de la neboda de la reina Letícia, està emancipar-se i tenir casa seva per viure sola amb Álvaro. Tot i això, ni l'un ni l'altre es poden permetre encara pagar un lloguer, per la qual cosa Carla està explorant algunes possibilitats laborals.

Carla Vigo
La reina Letícia veu en la seva neboda un focus de polèmiques innecessàries | Europa Press

N'hi ha una que li fa especial il·lusió, però que desencadenarà una forta polèmica. Carla vol dedicar-se a la interpretació i Rafael Amargo li va brindar la primera oportunitat d'or. Va debutar de la mà d'un dels grans d'aquest país amb Yerma i ja ha participat també en un curtmetratge amb Josele Román.

Ara Carla té sobre la taula un projecte per al qual segur que parlarà amb la seva tieta, la reina Letícia. I és que Amargo la vol per ser una de les integrants de The Beautiful Dream of Life.

Es tracta d'un musical de Domingo Zapata on les actrius han d'actuar nues.

La seva estrena està prevista per a l'agost i Carla s'està pensant si participar-hi o no. Formaria part d'un elenc de 16 actrius i és clar que la seva presència seria una bomba.

«No sé si Carla estarà o no, -ha apuntat Amargo - perquè han de sortir totes les noies nues i totes no volen, no poden, no s'atreveixen... És una cosa forta».

La neboda de la Reina Letícia, segons el bailaor, «és molt liberal i molt bonica i segur que voldria fer-ho si hi ha un bon guió i està justificat el nu».

La reina Letícia aconsella la seva neboda davant les decisions complicades

Tot i la lògica distància pública entre la reina Letícia i part de la seva família, en l'àmbit privat les coses canvien.

Carla assegura que manté el contacte amb la seva tieta i també amb la seva cosina Elionor. Així doncs, assegura que té tracte amb tota la família reial i que «se'l fa estrany veure'ls a les notícies».

Primer pla de Felip i Letícia mirant cap a la mateixa direcció
Els reis estan molt contents aquesta setmana pel seu paper a l'esdeveniment de l'OTAN | GTRES

La reina Letícia no va poder anar a veure la seva neboda en el seu debut teatral, fet que a Rafa Amargo no li va agradar gens. Tot i això, estava plenament informada que Carla s'està prenent la seva carrera de debò. Ara alguna cosa també haurà de dir respecte a aquest nou projecte, més compromès que l'anterior.

La reina Letícia és enemiga dels escàndols i les polèmiques de manera que no veuria amb bons ulls que la seva neboda fos notícia, precisament, per actuar sense roba.