Inés Arrimadas i Xavier Cima passejant per Barcelona el 9 de novembre de 2019

«Passejades de diumenge»: la fotografia més tendra d'Inés Arrimadas i Xavier Cima

L'actual líder de Ciutadans ha compartit una publicació a Instagram on apareix amb el seu marit i el gos que tenen en comú

«Passejades de diumenge». Amb aquestes tres paraules, Inés Arrimadas ha volgut compartir una fotografia  que molts dels seus seguidors han trobat d'allò més entranyable, on apareix l'actual líder de Ciutadans gaudint d'una estona distesa lluint embaràs i en companyia del seu marit, Xavier Cima, i del gos que comparteix la parella.

Arrimadas i Cima seran pares a l'estiu

En la instantània, es pot observar com la panxa de la política de la formació taronja va creixent dia rere dia, quelcom que no és estrany si tenim en compte que la data perquè neixi el petit o la petita està cada vegada més a prop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paseos de domingo

Una publicación compartida de Inés Arrimadas (@inesarrimadas) el

En aquest sentit, cal recordar que està previst que Arrimadas i Cima tinguin el que serà el seu primer fill en comú aquest estiu, si bé es desconeix la data exacta en què la líder de Ciutadans  sortirà de comptes.

Ana Rosa va fer oficial l'embaràs d'Arrimadas

Va ser Ana Rosa Quintana l'encarregada de donar l'exclusiva. Ho va fer en directe el passat 29 d'octubre per sorpresa de tothom ja que, si bé és cert que l'absència reiterada d'Arrimadas  en diversos actes de rellevància va aixecar totes les sospites, ni ella ni Xavier Cima havien anunciat la notícia.

Amb tot, i tan sols unes hores després que 'El programa de Ana Rosa' soltés la bomba, la líder de la formació taronja es va veure obligada a confessar el que havia estat el seu secret  més ben guardat.

Arrimadas ha continuat al peu del canó

Però el seu estat no va impedir que Arrimadas  continués donant-ho tot en el terreny professional, fins i tot després del revés que va patir el partit de Ciutadans en les eleccions del 10-N.

De fet, els desastrosos resultats electorals encara van catapultar-la més amunt, ja que la xeresana es va oferir a ser la substituta d'Albert Rivera després que aquest dimitís com a líder de la formació.  

També et pot interessar...