Les fotografies més incòmodes per la Casa Reial

Moltes d'aquestes imatges ja s'havien publicat, però la Casa Reial ha impedit la seva difusió o l'ha evitat

El fort caràcter de la reina Letizia | Cedida

La Casa Reial sempre s'ha obstinat a esborrar o evitar que es publiquin certes coses, entre elles algunes imatges que poden avergonyir la família. Una d'aquestes fotografies és la de la reina Letizia assenyalant la Reina Sofia. Sempre s'ha dit que Letizia té un caràcter fort, per algunes correccions que ha fet al rei Felip VI en públic i per aquest tipus de fotografies que la Casa Reial intenta amagar. Però no és només el seu caràcter, també es diu que a la família del rei Felip VI li va costar acceptar a la que és ara reina per no pertànyer a la reialesa, a més d'estar divorciada i ser periodista. Segurament al principi ambdues xocarien, i la família ha decidit amagar les proves d'aquesta època.

Letizia Ortiz abans i després de ser princesa | Catalunya Diari

 

Es diu que la reina Letizia ha pegat un canvi molt gran a nivell físic, i no és per menys ja que s'ha fet moltes operacions de cirurgia estètica. Al nas, una septorrinoplastia per corregir les irregularitats de l'envà nasal, també s'ha suavitzat el mentó, es va eliminar les borses dels ulls, es va operar els pits i es va posar dues talles més del que tenia. També s'ha elevat les parpelles amb silici orgànic i tocoferol, s'ha rejovenit la pell amb farciment de hidroxiapatita de calci i àcid hialurònic i es va posar brackets transparents, malgrat que la Casa Real ho va desmentir. Un altre tema tabú per la família política de Letizia és la seva enorme pèrdua de pes, ja que es va arribar a dir que tenia un problema de salut. En definitiva, Letizia Ortiz ha canviat molt la seva estètica des que es va convertir en princesa, i sembla que avui dia està més jove que al 2003.

Letizia Ortiz va vendre cigarrets per pagar-se els estudis| Cedida

Una altra imatge incòmoda  per la reina és la que li recorda a quan vivia a Mèxic i venia cigarrets de la marca Boots per pagar-se els estudis. Malgrat que és un negoci que no queda molt bé per una reina, la veritat és que per a ella Boots va ser una salvació durant aquesta època. A part d'aquestes imatges, hi ha moltes més de moments compromesos per la família Reial que no voldrien que sortissin a la llum.

La reina Letizia ha tingut algun descuit durant actes oficials| Cedida
 
Els reis muntant al tricicle d'una de les seves filles| Cedida

 

 


Comentaris

envia el comentari