YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Les fotos 'robades' del passat de Bertín Osborne que tornen amb força i sorprenen

Les imatges que van causar estupefacció fa dècades han tornat per crear polèmica

El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia
Bertín Osborne ha estat l'últim protagonista del programa 'Hormigas Blancas' | Cedida

Bertín Osborne està de màxima actualitat en els últims dies. I no només és perquè el seu fill Kike té coronavirus, sinó també perquè ha estat el protagonista de l'últim programa d’ 'Hormigas Blancas', de Telecinco.

En aquest espai s'ha fet un recorregut per la vida del cantant i aquesta circumstància ha donat lloc al fet que es recuperin unes imatges polèmiques d'aquest. En concret, ens estem referint a unes en les quals apareix completament nu.

Les polèmiques fotos

Tot el que té en comú amb Julio Iglesias, el seu talent musical i fins i tot la seva vida sentimental són alguns dels aspectes que s'han abordat en el citat programa. I molts d'ells han suscitat interès en l'audiència. No obstant això, un dels quals més 'morbositat' ha generat ha estat el de les fotografies que se li van prendre sense roba fa anys. Fotografies que s'han mostrat novament perquè el públic les recordés.

En concret, en aquestes instantànies Bertín Osborne apareix completament nu en la coberta d'un vaixell a Miami al costat de la seva llavors parella. Ens estem referint a la nord-americana Arianne Brown, que surt també nua prenent el sol.

Les col·laboradores d’ ‘Hormigas Blancas’, com ara Lydia Lozano i Mila Ximénez, s'han referit a les fotos destacant el cos tan ben treballat que lluïa el cantant. No obstant això, també han recordat que les mateixes van causar impacte en el seu moment. I és que, pel que sembla, deixaven constància que aquell no estava tan ben 'dotat' com s'imaginava la gent.

Fotografías antiguas de Bertín Osborne desnudo en la cubierta de un barco
Telecinco ha recuperat les polèmiques fotografies de Bertín Osborne | Telecinco

Robades o pactades?

En la revista 'Interviú' va ser on es van publicar aquestes imatges en el seu moment, fent que l'artista es convertís en el primer home nu a aparèixer en ella. Aquestes donaven forma a un reportatge que portava per títol: «Bertín, més bo que el pa»

En aquells dies, segons s'ha explicat, l'artista va afirmar en tot moment que aquelles van ser un robat que li van fer els paparazzis. No obstant això, en el programa s'ha desmentit aquesta dada. En concret, ha estat la presentadora Carlota Corredera la que ha manifestat que «va ser un pactat robat pel qual va cobrar uns set milions de pessetes de l'època, uns 42.000 euros actuals».

Segons ha afegit, Bertín Osborne sempre prenia el sol en vestit de bany i bona mostra d'això és que en les fotos es veu que el seu darrere està molt més blanc que la resta del cos. No obstant això, aquesta vegada, com una excepció, va decidir treure’s tota la roba: «Era l'única vegada que prenia el sol en boles i just li enxampen? No cola. Estava pactadet».

D'aquesta manera, ‘Hormigas Blancas’ donava a conèixer una suposada mentida del cantant que en aquest moment va aconseguir un gran interès pel seu cos. Un nu que, pel que sembla i encara que ell públicament manifestés el contrari, li va sortir molt rendible. De moment, ell ha preferit no comentar res davant aquesta informació. Està optant per centrar-se en la seva família i en el seu programa, ‘Mi casa es la tuya’.


Comentaris

envia el comentari