Les fotos més íntimes de l'amiga espanyola del rei Joan Carles

Gayà sortia als mitjans el 1992 per un suposat 'affaire' amb el rei emèrit

Marta Gayá
Gayà sortia als mitjans el 1992 per un suposat 'affaire' amb el rei emèrit | Catalunya Diari

Sens dubte, el rei emèrit Joan Carles acumula a l'esquena una llarga llista de suposades amants. El 1992, Marta Gayá es convertia en la protagonista de la premsa rosa sota el sobrenom 'Dama del Rumor'.

En aquell temps, una revista posava sota el punt de mira a la nova i sospitosa amiga del rei Joan Carles. Tot i que mai s'ha pogut demostrar que entre tots dos existís més que una bonica amistat, la veritat és que durant anys la relació entre el monarca i la mallorquina va ser d'allò més comentada i encara avui s'especula sobre la possibilitat d'un 'affaire 'entre els dos anys enrere.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Les esperades fotos de Marta Gayà

Ara, Marta Gayá torna a estar d'actualitat, poc després que sortís a la llum una gravació de rei emèrit on assegurava que mai havia estat tan feliç com amb ella. L'última vegada que Gayá es convertia en focus dels mitjans era per la seva reaparició han estat unes fotografies en biquini que no s'havien aconseguit publicar fins al moment.

En elles, Gayà apareix fundada en un bonic biquini estampat a la vora d'un iot. Acompanyada dels seus amics, l'amiga del rei Joan Carles lluïa una figura envejable amb 68 anys i demostrava tenir una agilitat digna d'una adolescent.

Imatges d'Okdiario de Marta Gayà en banyador
Marta Gayà en un iot a Mallorca | Okdiario

Imatges d'Okdiario de Marta Gayà en banyador
Marta Gayà demostra la seva habilitat tot i els seus 68 anys | Okdiario

Imatges d'Okdiario de Marta Gayà en banyador
Marta Gayà gaudeix de la companyia d'un home a Mallorca | Okdiario

La seva única foto junts

Mentre la mallorquina passejava en vaixell per les platges de Mallorca, el rei emèrit es trobava a Sant Sebastià per gaudir dels bous i de la gastronomia, les seves dues grans passions. A més, el monarca apareixia acompanyat de la seva filla, la infanta Elena i els fills d'aquesta, Froilà i Victòria.

Sens dubte, Marta ha estat una de les dones més discretes i lleials que el rei Joan Carles ha tingut a prop seu. Tant és així que mai s'ha pronunciat sobre la seva amistat amb ell i en tots els anys que es coneixen tan sols hi ha una fotografia junts a Clonmellon, un poble irlandès, on l'emèrit va convidar a la mallorquina per acudir a la reobertura d'una església.


Comentaris

envia el comentari