Anabel i Isa Pantoja arribant a Cantora

Les fotos més tristes: Isa Pantoja i Anabel Pantoja arriben a Cantora

Isa Pantoja i Anabel Pantoja estaven visiblement cansades i destrossades

Isa Pantoja i la seva cosina, Anabel Pantoja, s'han convertit en protagonistes de l'actualitat per una notícia trista. En concret, perquè ha mort la seva àvia, Ana Martín. Ambdues eren La Graciosa, on es va a celebrar el casament de la segona, quan van conèixer la mort. I des d'aquí no han dubtat a deixar-ho tot per traslladar-se fins Cantora.

Volien estar al costat d'Isabel Pantoja en aquest dur moment. Precisament, han estat captades pels fotògrafs arribant a la finca gaditana i les imatges han deixat clar el dolor que estan patint.

Les imatges de l'arribada d'Anabel Pantoja i Isa Pantoja

Des de fa mesos, Isa no ha vist a la seva mare, i sembla que a aquesta li molesta que Isa hagi donat suport al seu germà, Kiko Rivera. Per això, ha trencat relacions amb tots dos. No obstant això, malgrat tot, cap dels seus fills ha primat l'orgull o la rancúnia davant la pèrdua de la seva àvia. Per això, no han dubtat a viatjar fins a Cantora per estar amb la cantant.

Ahir van agafar un vol des de Lanzarote fins a Cadis i allà els van recollir en cotxe per traslladar-se a la finca familiar. Ell va viatjar fins a aquesta costat del seu cosí Manuel Cortés. Mentrestant, elles dues, en companyia de Raquel Bollo, ho van fer en un altre automòbil. El DJ es va mostrar trist i seriós, però sencer. En canvi, a Isase la va veure cansada i amb un rostre desencaixat, trista per la mort de la seva àvia i també per la seva mare, perquè és conscient del que significava en la seva vida.

Kiko Rivera arribant a Cantora
Kiko Rivera, que ja no és a Cantora, hi va arribar més tranquil | GTRES

Anabel també estava molt seriosa i afligida per la mort de doña Ana. Tant és així que portava mesos patint pel seu delicat estat de salut.

Anabel i Isa Pantoja arribant a Cantora
Anabel Pantoja no podia ocultar la seva tristesa | GTRES

Tots estava clar que patien un moment dolorós i tens. Tens perquè s'havien de retrobar amb Isabel, després de les situacions conflictives viscudes. No obstant això, van considerar que havien d'estar al seu costat donant-li l'afecte que necessitava.

Anabel i Isa Pantoja arribant a Cantora
Raquel Bollo es va mostrar molt emocionada | GTRES

Anabel Pantoja i Isa Pantoja segueixen encara a la finca

Aquest matí s'ha volgut saber si la família Pantoja seguia reunida. El Programa de Ana Rosa ha revelat la informació, i ha fet públic que tant Isa com Anabel i Raquel han passat la nit al costat de la cantant. És més, continuen allà durant el matí al costat de l'ara matriarca de la família.

Això sí, està previst que en les pròximes hores marxin i tornin a agafar un avió cap a La Graciosa. I és que la neboda de la tonadillera es casa aquest cap de setmana amb el seu xicot, Omar Sánchez, i seguirà endavant amb els plans de casament, perquè així li ho ha demanat la seva tia i perquè ja té a tots els convidats a l'illa.

Respecte de Kiko, s'ha informat que ja no estava a la finca, ja que després de donar-li el condol a la seva mare i passar una estona junts, va decidir anar-se'n a casa seva, a Castilleja de la Costa. En concret, se'n va anar a les quatre de la matinada, i segons AR, no tornarà a Cantora. La seva intenció és també prendre un vol amb la seva germana i cosina per assistir al casament d'aquesta última, on es retrobarà amb la seva dona i els seus fills.