Sorpresa: Enxampen Nagore Robles i Sandra Barneda juntes

La parella va decidir posar fi a la relació l'estiu passat, però sembla que podria estar sorgint una segona oportunitat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by nagore_robles (@nagore_robles) on

La separació de Nagore Robles i Sandra Barneda va ser una de les més sonades del 2019. A finals del passat estiu les presentadores van decidir posar fi a la seva relació després d’una bonica història d’amor que va començar fa tres anys. Tot i que es desconeixen les causes reals per arribar a aquesta decisió, la relació va acabar tan malament que fins i tot van deixar de seguir-se a les xarxes.

Ara, després de mesos de rumors que fins i tot relacionaven Nagore amb la també presentadora Toñi Moreno,sembla que l’amor ha tornat a ressorgir amb la seva exparella. Així ho demostrarien unes fotografies que ha tret en exclusiva la revista ‘Qué me dices’, on es pot veure a la parella passejant del braç pels carrers de Madrid.

Les fotografies que confirmarien la reconciliació 

Portada de la revista 'Qué me dices' on es confirma la reconciliació de Nagore Robles i Sandra Barneda
La revista mostra la parella passejant romànticament pels carrers de Madrid | Instagram

Nagore i Barneda estan acompanyades del seu gos, Nash, mentre passegen romànticament i fins i tot apareixen fent-se petons. Les alarmes van saltar fa unes setmanes, quan les presentadores de ‘Telecinco’ van tornar a seguir-se a les xarxes i intercanviar ‘M’agrada’ a les seves fotografies.

Recentment, Sandra Barneda havia aparegut a ‘Planeta Calleja’ i havia parlat de la seva relació amb Nagore i com es va enamorar perdudament d’ella durant la seva edició com a participant de ‘Gran Hermano’. La catalana descriu la seva exparella com «el més fort que m’ha passat a la vida».

Robles va respondre a aquestes declaracions a l’estrena de la pel·lícula ‘Adú’, i va manifestar que aquestes paraules «van ser espectaculars i molt emotiu. És molt sensible, una dona molt especial». Quan li van preguntar com es trobava en l'àmbit personal, no va dubtar en respondre: «Estic molt bé, feliç. Estic al meu millor moment, estic que no m’ho crec». Aquestes paraules cobrarien sentit amb una reconciliació de la parella, que tot i que no han confirmat i parlat sobre aquestes fotografies, sembla que estan més que disposades a donar-se una segona oportunitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari