Primer pla de Sonsoles Ónega feliç a la Fira del Llibre de Madrid

Les fotos de Sonsoles Ónega de vacances: on ha estat i amb qui

Sonsoles Ónega esgota els últims dies abans del seu retorn a Antena 3

Sonsoles Ónega s'ha pres uns dies de descans abans d'iniciar la nova temporada del programa que presenta a Antena 3. Fa 8 mesos vam saber que la periodista havia posat fi a la seva relació amb l'arquitecte César Vidal després de dos anys de relació. Ara, Sonsoles ha compartit amb qui ha gaudit d'unes merescudes vacances en què ha mostrat el seu costat més natural i informal.

Serà dilluns que ve 4 de setembre quan la conductora de l'espai Y ahora Sonsoles torni a televisió després d'un mes de pausa estival. En aquest període ha estat Rebeca Haro qui ha conduït el 'magazine' que ha seguit en antena a la cadena privada. Sonsoles tornarà uns dies abans que la seva principal competidora, Ana Rosa Quintana, s'estreni a les tardes de Telecinco.

Sonsoles ha gaudit d'unes merescudes vacances abans d'agafar les regnes de la nova temporada

El canvi de Mediaset afectarà Sonsoles, qui curiosament coincidirà en el mateix horari que Ana Rosa. Ónega deia adeu a la cadena després de 15 anys vinculada al grup audiovisual. Una decisió que aleshores molts no van entendre.

Ara Sonsoles, un any després, està satisfeta amb els resultats: «El balanç el nostre primer any és molt positiu. L'audiència ha recollit el programa amb molt d'afecte i això es tradueix en dades», explicava el mes de juny passat. Un èxit que ha permès que Sonsoles hagi gaudit de les vacances amb la tranquil·litat de la feina ben feta.

Així, la madrilenya posava rumb a Miami amb la companyia dels seus fills, Yago i Gonzalo, de 13 i 10 anys, fruit de la seva relació amb l'advocat Carlos Pardo. Amb ells ha gaudit del mar, de passejades amb vaixell, de restaurants... tal com ella mateixa ha mostrat els seus seguidors d'Instagram. A les imatges Ónega s'ha mostrat tranquil·la i relaxada agafant forces per enfrontar-se a la nova temporada que té al davant.

Des de la ciutat nord-americana Sonsoles ha compartit en un vídeo imatges del seu viatge: «Miami. Sempre serà una ciutat de relectura obligada per als molt cafeters i una primera vegada màgica per als que comencen a descobrir el món», explicava. Un viatge en què també hi ha hagut ocasió de visitar museus i els carrers més emblemàtics de la ciutat.

Molts han estat els seguidors que han aplaudit les vacances d'Ónega: «M'encanta Miami!», escrivia una admiradora. «Gaudeix de les teves vacances, que t'ho mereixes!», sentencia una altra. La presentadora, que compta amb més de 200.000 seguidors a la citada xarxa social, comparteix en comptades ocasions detalls de la seva vida privada.

La periodista és molt gelosa de la seva vida privada

La filla del mític Fernando Ónega és molt gelosa de la seva vida privada. De fet, durant els aproximadament dos anys que va durar la seva relació amb César Vidal van ser molt poques les ocasions en què es van deixar veure en públic. Va ser durant el lliurament del premi Bombí de San Isidro on Sonsoles Ónega va confessar trobar-se feliç i enamorada: «És un amor madur, més tranquil, amb menys expectatives, però natural» va assegurar.

Ara Sonsoles està centrada en les persones més importants de la seva vida, els seus fills, a qui evita exposar davant dels mitjans. Tot i això, la periodista va voler parlar en una entrevista amb Jesús Vázquez de la malaltia del seu fill Gonzalo, de 10 anys, a qui van diagnosticar diabetis tipus 1 amb quatre anys.

Sonsoles Ónega mirant a càmera a I ara Sonsoles d'Antena 3
Sonsoles Ónega s'ha pres un descans després d'un any al capdavant de 'Y ahora Sonsoles' | Atresmedia

«Va ingressar amb 500 de sucre quan el normal haurien de ser 70», explicava en una entrevista amb Jesús Vázquez: «Em vaig pensar que se me n'anava, em volia morir; va estar ingressat tres setmanes...». Amb tot, la periodista ja ha après a conviure amb aquesta situació, es va informar de la malaltia i està abocada a ajudar el seu fill.

Ara que queden pocs dies perquè comenci la nova temporada, Sonsoles gaudeix cada minut en família, una nova etapa en què Ónega tindrà el repte de superar en audiència la seva competidora.