IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fotos: L'evolució de Susanna Griso des dels seus inicis a TV3

La presentadora va aparèixer a programes catalans com 'Tres senyores i un senyor' i 'Fora de joc'

Susanna Griso presentant un dels programes en els quals treballava a TV3 durant l'època dels 90
Susanna Griso va aparèixer a diversos programes catalans abans de fer el gran salt a Antena 3| TV3

Susanna Griso és la presentadora per excel·lència dels matins d'Antena 3. La periodista va començar a presentar 'Espejo Público' a finals de 2006, però abans de posicionar-se com una de les cares més reconegudes dels informatius va tenir un passat que molts catalans comparteixen: TV3

Griso es va graduar de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelonael 1988, i menys de cinc anys després ja es podia escoltar la seva veu per les ràdios catalanes. Poc després, va fer el gran salt a la televisió amb programes com 'Tres senyores i un senyor' o 'Fora de joc'.

Els inicis de Susanna Griso a Catalunya 

'Tres senyores i un senyor' va ser un programa que va marcar la dècada dels 90 a Catalunya. Estava liderat per la mateixa Griso, Gemma Nierga i Fina Brunet. Es tractava d'un programa on informaven de les notícies més recents mentre entrevistaven de manera molt detallada els seus convidats.

D'esquerra a dreta: Gemma Nierga, Fina Brunet i Susanna Griso, en un programa especial de 'Tres senyores i un senyor'
Griso va triomfar a Catalunya amb 'Tres senyores i un senyor' | TV3

El seu gran pas a Antena 3

Griso va deixar les pantalles catalanes, i ho va fer per la porta gran. A Antena 3 l'esperava el gran paper de ser la cara del telenotícies del canal, i el seu company seria ni més ni menys que el mític Matías Prats. Durant una visita d'aquests dos presentadors a 'El Hormiguero' per celebrar els 30 anys de la cadena, els convidats van poder tornar a veure el seu primer programa conjunt.

I mentre sembla que per Matias Prats no passen els anys, Griso sí ha pogut veure la seva evolució des dels primers moments a les ràdios catalanes a ser una de les presentadores més estimades del país en tan sols unes dècades. 

Susanna Griso i Matias Prats durant la seva estrena conjunta a Antena 3, any 1998
Susanna Griso i Matias Prats presentant el seu primer telenotícies l'any 1998 | Antena 3


Comentaris

envia el comentari