Foto de Kiko Hernández

Fran Antón descobreix a l'altra dona que Kiko Hernández porta a casa

Kiko Hernández no amaga la seva nova relació

Durant anys, la vida de Kiko Hernández ha estat allunyada de la televisió, malgrat ser un dels rostres més rellevants de Telecinco. I és que, a diferència d'altres col·laboradors de 'Sálvame', l'exparticipant de 'Gran Hermano' mai ha permès que es traspassin certs límits. No obstant això, d'un temps ençà, alguna cosa en la seva manera d'actuar ha canviat.

La seva suposada relació amb Fran Antón, que ha negat que vagi més enllà d'allò que és professional, ha posat la vida de Kiko potes enlaire. Sí, perquè s'ha parlat llarg i estès sobre ella, traient a la llum el costat més íntim d'Hernández. Persones que han format part de la seva vida i amb les quals encara té una excel·lent relació, una d'elles una dona que cada nit apareix amb ell.

Kiko Hernández i la seva nova millor amiga

Kiko Hernández va arribar a la televisió per quedar-s'hi. Tenia clar que havia de treure partit a la seva participació a 'Gran Hermano' i ha sabut com guanyar-se la vida com a col·laborador. Polèmic i controvertit, mai ha permès que el seu treball a la televisió esquitxi la seva parcel·la més íntima.

Molts ho han intentat, però com a resposta rebien el silenci més absolut a qualsevol cosa que tingués a veure amb la seva vida privada. De fet, de les seves relacions se'n coneix ben poc. La més famosa, la que va mantenir amb Patricia Ledesma al mateix 'reality', que no va passar de les portes de Guadalix.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp 

Ara, però, és el seu suposat romanç amb Fran Antón el que genera més expectació. Kiko nega una relació íntima, afirmant que l'únic que els uneix és el seu treball a l'obra de teatre 'Las Troyanas'. Obra que compagina amb el seu treball a 'Sálvame' i també amb el seu programa 'Mejor llama a Kiko'.

És precisament en aquest darrer on Hernández té una especial sintonia amb Elena de José, la seva companya de plató. Porten junts des del 2019 i és clar que fan una bona parella amb una complicitat que traspassa la pantalla. És més, tots dos es tenen un gran afecte i comparteixen sopars i confidències.

Elena es desfà en afalacs cap al seu company, arribant fins i tot a desvelar els sentiments que li produeix estar amb ell. «Kiko em sembla un noi molt atractiu, és el més maco de Mediaset», va comentar.

Kiko Hernández se'n va de sopar i deixa sol Fran Antón

Per a Elena, treballar amb Kiko és tot «un regal», i així ho manifestava ella mateixa quan li preguntaven com era estar amb el col·laborador. «És fàcil treballar amb ell perquè és molt intel·ligent, molt ràpid i fa que tot sigui molt amè», comentava. «Riem moltíssim, fins al punt que el dia que em toca anar a treballar es converteix en el millor dia de la setmana», afegia.

Una diversió que va més enllà dels enregistraments i que continuen compartint les nits en què se'n van junts a sopar. Fins i tot han arribat a compartir directes a Instagram on tots dos demostren com estan d'units.

Però no només Elena ha confessat l'afecte que té a Kiko. I és que el mateix col·laborador també està encantat de treballar-hi, desitjant que el seu temps duri uns anys més.

«Quatre anys junts a 'Mejor llama a Kiko' i el que ens queda, gràcies per aguantar-me», publicava amb una foto dos junts. La veritat és que, veient-los en acció, és evident que hi ha un sincer afecte entre tots dos.

Una admiració que alguns dels seguidors d'Hernández han interpretat com una possible relació més enllà de la professional. «Sou nuvis?», «Quina bona parella feu», són alguns dels comentaris que rebia la publicació.