Fran Álvarez va cobrar 9.000 euros per explicar intimitats de Belén Esteban a la revista 'Lecturas'

L'exmarit de la col·laboradora de 'Sálvame' li haurà de pagar al seu representant el 20% dels seus beneficis

Fran Álvarez y Belén Esteban
Fran Álvarez i Belén Esteban quan eren parella | Catalunya Diari

Recentment, Fran Álvarez, l'exmarit de Belén Esteban, ha reaparegut a l'esfera mediàtica per revelar intimitats sobre la de San Blas a dos dels mitjans de comunicació del cor més seguits, la revista 'Lecturas' i el programa de televisió 'Sálvame'. Així mateix, Álvarez ha aprofitat per parlar sobre el passat de Belén, les seves addiccions a l'alcohol a les drogues, i també per desvelar com ha esdevingut la seva vida des de la separació. Però tot el que ha parlat Fran no és res en comparació amb el que ha dit rere les càmeres.

Kike Calleja, un dels encarregats de 'Sálvame, ha estat la persona qui ha explicat com ha estat concretament el retorn de l'exmarit d'Esteban. D'aquesta manera, s'ha pogut saber que per realitzar les seves declaracions a 'Lecturas', ha cobrat un total de 9.000 euros. A més d'aquesta copiosa quantitat econòmica, Fran ha aconseguit tornar a ser un dels personatges mediàtics del moment.

Però a més dels 9.000 euros per les seves paraules a la revista del cor, Fran Álvarez també ha ingressat al banc per la seva intervenció a 'Sálvame', aprofitant l'audiència que proporciona i col·locant-lo com un dels possibles noms que sonen amb força per convertir-se en un dels nous participants de la pròxima edició del concurs 'Supervivientes'.

Fran Álvarez en el plató de 'Sálvame'
Fran Álvarez durant una de les entrevistes a 'Sálvame Deluxe'| Mediaset

Un assumpte que no ha tingut en compte

Tot i això, sembla que Fran no es va assabentar de tot el que comportava el seu contracte. L'ex de Belén ha oblidat el seu acord amb la seva representant, Pilar Yuste, i ara ella li reclama el 20% de totes les entrevistes que ha realitzat aquestes últimes setmanes. Cal destacar que no només aquestes, sinó que es reclama el percentatge provinent d'entrevistes i exclusives des del 2015.

L'empresa va comunicar i recordar a Álvarez que existia «un règim d'exclusivitat a favor de la nostra patrocinada, i igualment que d'acord amb la clàusula sisena, la comissió pactada ho és del 20% cent sobre la quantia dels treballs realitzats». Actualment, sembla que encara no s'ha produït aquest pagament, per la qual cosa, la seva representant podria acabar prenent mesures judicials o Álvarez se'n surt per evitar realitzar aquest pagament.


Comentaris

envia el comentari