IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fran Álvarez encara no s'ha esborrat el tatuatge de Belén Esteban del braç

Ara ha tornat a parlar sobre Belén Esteban

Fran Álvarez y Belén Esteban
Fran Álvarez i Belén Esteban | Gtres

Fran Álvarez, ha acudit al plató de 'Viva la vida' per parlar sobre la seva relació amb Belén Esteban, «he decidit fer-ho perquè volia donar la meva versió, no per diners», aclaria Fran. «Belén i jo ens hem arribat a separar fins a vuit vegades», afegia. L'exmarit de Belén Esteban ha decidit anar al plató per aclarir algunes coses que ha dit la col·laboradora, i que segons ell, no són com ella les explica: «Belén ha parlat més de les meves addiccions que de les seves i m'ha tirat la culpa a mi de les seves, ho dic amb ressentiment. Si és el meu problema, ho explico quan jo vulgui i no tu», deia Fran.

A més ha afegit: «Em fa mal per la meva família, pel meu fill, i qui és ella per explicar el meu problema? Ella no m'ajudava perquè no estàvem junts. Jo era el més feble en aquesta situació, m'he sentit com un ninot, cada separació s'havia d'assabentar tothom, ho explicava al Deluxe». Fran assumeix la culpa dels problemes de tots dos, però pensa que els dos junts eren «una bomba de rellotgeria». Intenta continuar amb la seva vida i s'està recuperant encara de la seva addicció: «estic aprenent ara a somriure. Estic treballant al bar i estic aprenent a viure una vida bonica. Estic aprenent a lluitar, als meus 41 anys no estic guarit perquè això és per a tota la vida i no puc abaixar la guàrdia», ha aclarit.

Belén ha dit que Fran li ha negat la nul·litat, diu que ella va pagar els 5000 euros del divorci i no pagarà també els 6000 de la nul·litat, Álvarez ha dit que és mentida: «A mi no m'ha arribat res. Jo mai m'he oposat a signar-li cap paper, a més jo ara no em vull casar, així que no ho pagaré ara», afegia l'exmarit de la princesa del poble. Fran parla clar, no vol que la gent pensi que s'ha intentat aprofitar de Belén, «ens vam casar en règim de de guanys i quan ens vam separar jo no vaig demanar res».

Belén Esteban entra a Telecinco pel debat de 'Gran Hermano' i li pregunten però no parla res de Fran, no diu res, al que Fran respon: «Sempre ha estat així». El que fos una de les persones més importants de Belén fa cinc anys, assegura no sent res per ella: «M'alegro que li vagi tot molt bé, no sento ni rancor ni odi, ella a mi si me'n té, m'ha humiliat públicament». Potser precisament perquè no sent odi cap a ella, encara no s'ha tret el tatuatge del seu braç en el qual posa «Belén», «m'ho vull treure, però no he trobat el moment i ja ni me'n recordo», ha aclarit Fran. Álvarez no ha aguantat més aquestes «humiliacions» per part de Belén Esteban i per això ha decidit parlar a la televisió, no descarta anar a 'Supervivientes' si l'hi proposen, assegura que se sent «amb forces» per afrontar-ho.


Comentaris

envia el comentari