IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

☕ Salut veu «difícil» reobrir bars i restaurants a Catalunya per no «allargar l'agonia»

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya confirma més de 5.000 nous casos de Covid-19

Fran Álvarez, exmarit de Belén Esteban, és vist per primer cop acudint a una clínica de desintoxicació

El cambrer es troba en la seva segona fase del tractament de desintoxicació, per la qual cosa ha d'acudir dues vegades a la setmana al centre Tavad

Fran Álvarez a su salida de la clínica
Fran Álvarez a la sortida de la clínica | cotilleo

Aquests dies, Fran Álvarez torna a estar en tots els mitjans de comunicació de premsa rosa després de les declaracions que ha realitzat en la revista 'Lecturas' sobre el seu matrimoni amb Belén Esteban. En aquesta entrevista en exclusiva va tocar un dels temes més esperats, els episodis més foscos com a parella i les addiccions que van patir, concretament ha parlat de les seves pròpies vivències. Fran ha confessat que actualment encara s'està sotmetent a un tractament de desintoxicació per superar la seva addicció a l'alcohol. Álvarez torna a ser un dels rostres més buscats aquests dies, i se li ha pogut veure per primera vegada acudint a la seva clínica de rehabilitació, concretament la clínica Tavad, segons ha pogut saber 'Cotilleo'. Es tracta d'un centre molt prestigiós, ja que posseeix uns índexs molt elevats d'èxit, encara que té un preu de 8.000 euros a l'any.

Fran Álvarez a su salida de la clínica
Fran Álvarez a la sortida de la clínica | cotilleo

L'exmarit de Belén ja es troba en la seva segona fase del tractament de desintoxicació, per la qual cosa ha d'acudir dues vegades a la setmana al centre situat al barri de Marisierra, a Madrid. «El camí és llarg. Jo segueixo amb el meu tractament. Encara no ha acabat. Porto una rutina molt sana. Tinc preparadors físics, vaig al gimnàs cada dia, tinc un nutricionista que em fa una taula setmanal. L'exercici m'ha fet molt bé», ha explicat en 'Lecturas'. La família del cambrer es troba molt feliç per la decisió que ha pres. A més, Fran ha confessat que ells han estat els que l'han ajudat a fer aquest pas.

Fran Álvarez a su salida de la clínica
Fran Álvarez a la sortida de la clínica | cotilleo

Comentaris

envia el comentari