IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fran Rivera ataca Gerard Piqué per les seves idees polítiques

El torero ha acusat al futbolista de ser «un covard i un hipòcrita» per no dir que és independentista

Fran Rivera y Gerard Piqué
Fran Rivera i Gerard Piqué | Cedida

La situació política que es viu a Catalunya és objecte de molts debats, i una de les opinions que més polèmica ha generat és la de Gerard Piqué. El fet que anés a votar al referèndum de l'1 d'octubre i que hagi reiterat en múltiples ocasions el seu suport al dret a decidir no ha agradat a molta gent, que no deixa de fer campanya perquè el jugador del Barcelona deixi la selecció espanyola. El jugador català va sortir a donar explicacions abans els mitjans, però sembla que no van agradar a tothom. Per això, 'Espejo Público' ha organitzat una taula de debat sota el nom «Ha de jugar Piqué amb la selecció espanyola després de donar el seu suport al referèndum?» i en la qual Fran Rivera no ha dubtat a arremetre durament contra el futbolista.

«L'únic culpable de tot això és Piqué, que ja fa anys que té descortesies amb Espanya», ha començat dient el destre, que ràpidament ha declarat: «Piqué és un covard, no diu el que realment pensa, perquè si no perdrà seguidors, a més de l'hipòcrita que està demostrant ser, està demostrant ser un covard». Susana Griso va sortir en defensa del jugador català: «s'ha mullat públicament, cosa que pocs jugadors de futbol fan». «Bé, però que ahir hagués dit: sí, sóc independentista», va insistir el torero. «Per què dónes per fet que és independentista si ell diu que no?», va tornar a preguntar la presentadora. «Se l'ha vist en manifestacions independentistes, ha anat a votar a un referèndum il·legal», va intentar argumentar Fran Rivera. 

«Se l'ha vist defensant dret a decidir, que és molt diferent, Fran», li va deixar clar Susana Griso, però el fill de Carmina Ordoñez seguia amb la mateixa opinió: «Tots sabem que a aquestes manifestacions hi han anat els independentistes, i demanaven el que demanaven. A ell se l'ha vist traient-se el trosset d'Espanya de la samarreta, i ara diu que no se sap res, que ell no diu res i, a més, està generant malestar entre els seus companys de la selecció. Hauria de tenir una mica de sentit comú i dir: 'Em retiraré perquè tot això pot perjudicar a la selecció' si tant li agrada que guanyi la Selecció».

«Ell no vol ser espanyol, o ells, els independentistes, volen deixar de ser espanyols. Llavors, és veritat que no hi ha un carnet per ser espanyol, tu no saps si jo sóc més espanyol o no, perquè espanyols ho som tots i jo sóc espanyol i patriòtic com el que més. Però ell, en els seus actes, està demostrant que no vol ser espanyol», seguia dient el torero. «És un hipòcrita jugant amb aquesta ambigüitat. Què fa vestint aquesta samarreta? És una provocació constant, la d'aquest noi. Que algú estigui en un referèndum il·legal, que voti i presumeixi d'haver votat i després digui: 'Ah, no sabeu el que he votat' és covardia. El que jo li recrimino és que li falta aquest valor per dir que és independentista, si ho digués, jo el respectaria moltíssim més», va rematar Fran Rivera. 


Comentaris

envia el comentari