IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fran Rivera ataca Eugenia Martínez de Irujo per no poder assistir a la confirmació de la seva filla

El torero ha esclatat a Twitter, tornant a reclamar una vegada més la custòdia compartida per llei

Francisco Rivera segueix queixant-se de la custòdia de la seva filla en comú amb Eugenia. | Informalia

Fran Rivera ha tornat a esclatar a les xarxes socials després de no poder assistir, aquest passat diumenge, a la confirmació de la seva filla gran, Tana, fruit del seu matrimoni amb la duquessa de Montoro, Eugenia Martínez de Irujo. El torero va mostrar el seu malestar a través de Twitter: «Ja n'hi ha prou. La custòdia compartida és el dret de vida d'un fill de poder conviure amb els seus pares per igual, sense que cap dels dos sigui l'amo del seu temps», publicava Rivera, demostrant una vegada més el seu suport a la custòdia compartida.

El torero, que era a Mèxic per compromisos professionals i nedant entre taurons, va continuar amb el debat sobre la custòdia compartida després que algun dels seus seguidors no compartissin les seves paraules i li preguntessin per què no havia cancel·lat el seu viatge per estar amb la seva filla: «Mentre no es posi la custòdia compartida per llei, la realitat és que hi ha i hi haurà abusos per la part que obtingui la custòdia», contestava Rivera en una clara referència a la mare de la nena, Eugenia Martínez de Irujo. Segons publica 'Informalia', Fran va seguir exposant el seu punt de vista amb diversos tuits en què assegurava: «en aquest país un pare separat no obté un conveni, obté una condemna i una multa a pagar», i afegia: «un pare separat que no pugui tenir el dret a conviure el dia a dia amb els seus fills se li està mutilant aquest dret de ser pare».

Fran Rivera és una de les cares més visibles en la lluita per la custòdia compartida. De fet, va ser guardonat per això el març del 2014 per la Federació d'Afectats per les Lleis de Gènere a Sevilla, després de perdre uns dies abans la guerra contra Eugenia Martínez de Irujo per la custòdia de la seva filla Cayetana.


Comentaris

envia el comentari