Fran Rivera s'enfronta amb una antitaurina a 'Espejo Público' en ple directe

El torero es va mostrar molt afectat quan la jove va mencionar la filla de Rivera

Fran Rivera en televisión
Imatge d'arxiu de Fran Rivera a 'Espejo Público'.  | Archivo

El torero Fran Rivera ha protagonitzat una forta discussió amb una antitaurina aquest divendres, 29 de juny, al programa d'Antena 3 'Espejo Público'. I és que Rivera sempre ha defensat a mort la seva professió, amb la qual cosa sempre que hi ha un debat entre amants i detractors de la tauromàquia, Fran Rivera no dubta a participar-hi. 

Així doncs, i tenint en compte que només falta una setmana perquè comencin les festes de Sanfermines, l'intercanvi d'opinions entre taurins i antitaurins està servit. Així doncs, el programa de Susanna Griso obria aquesta setmana un debat entorn de la prohibició de les corregudes de toros a Pamplona. 

Una tensa i forta discussió

«Pensar en 'encierros' sense corregudes de toros és inviable, perquè no estaríem disposats cap dels ramaders a criar un toro perquè el corrin pels carrers i es diverteixin», explicava, puntualitzant que a l'animal «se'l cria amb una finalitat». 

Unes declaracions que van provocar que una tertuliana antitaurina reaccionés dient-li: «Als maltractadors d'animals no els respecto gens». Una frase que iniciava una tensa i forta discussió entre ambdós. 

I és que la cosa va anar a més quan la tertuliana va posar com a exemple la filla de Rivera per mostrar-se en contra de portar als nens a veure les corregudes de toros, ja que assegurava que a ella la van portar «de petita» i la van provocar «traumes».


 

Tana Rivera con su padre, el torero Fran Rivera
Imatge d'arxiu de Tana Rivera amb el seu pare Fran Rivera. | Cedida

L'antitaurina se serveix del patiment de la filla de Rivera

«Jo he vist imatges de la teva filla tapant-se la cara quan et van agafar. Que la teva filla pogués veure com un toro et mata... no em pots dir que no és traumatitzant», sentenciava la jove.

Unes paraules que van molestar bastant el torero, tal com reflectia la seva cara. Malgrat tot, i lluny de voler ficar-se en una polèmica que pogués implicar la seva filla, Fran es va limitar a defensar la seva posició: «Com a pare que porto als meus fills, que algú pugui pensar que els nostres fills sortiran d'aquí trastornats, em dol i m'ofèn», lamentava Rivera.

Lourdes Montes y Tana Rivera en el momento en el que Fran Rivera sufrió la cogida
Lourdes Montes i Tana Rivera en el moment en què Fran Rivera va patir una agafada de toro. | Archivo

 


Comentaris

envia el comentari