Fran Rivera celebra l'ascens de VOX a Andalusia

Fran Rivera ha mostrat el seu suport al partit de Santiago Abascal: «Es notava i es veia a venir que els andalusos volien un canvi. Era absolutament necessari»

Fran Rivera sufrió un robo en México
Fran Rivera, eufòric amb l'ascens de VOX a Andalusia | CatalunyaDiari.cat

La inesperada irrupció del partit d’ultradreta Vox al parlament andalús, que ha obtingut 12 escons, ha generat tota mena de reaccions. Un dels que ha celebrat més aquest resultat ha estat el torero Fran Rivera. En unes declaracions a 'Espejo Público', Rivera ha fet públic el seu suport a la formació d’Abascal, l’únic partit que, segons argumenta «ha defensat els toros des del primer moment, el vot taurí l’ha guanyat indubtablement».

 

Fran Rivera, eufòric

En connexió en directe des de Sevilla, Fran Rivera ha intervingut al programa 'Espejo Público', com si es tractés d’un analista polític. Segons ha declarat, l'ascens de VOX era quelcom previsible: «Es notava i es veia a venir que els andalusos volien un canvi. Ara veuran que no es un vot inútil, ja que l’esperança és l’últim que es perd».

I és que, segons el torero, el resultat de VOX suposa un gran canvi «absolutament necessari» promogut per una gent que «no parla ni de dretes ni d’esquerres, parla de sentit comú». Per això que ha advertit que els partits s’oposin a una coalició entre PP, Ciutadans i VOX al parlament andalús en pagaran les conseqüències a les eleccions generals.

Vox ha esdevingut la gran notícia de les eleccions andaluses
Abascal, líder de VOX, gran guanyador de les eleccions andaluses | CatalunyaDiari.cat

 

Fran Rivera reacciona a les declaracions de Pablo Iglesias

La mateixa nit de les eleccions, Fran Rivera, atent a les compareixences dels partits, acusava per twitter Pablo Iglesias, líder de Podemos de «parlar d’un dictador», quan ell mateix és «amic i còmplice del genocidi que s’està duent a terme a Venezuela».

 

L’èxit de Vox entre els famosos

Però el torer fill de Paquirri no és l’única celebritat que s’ha posicionat a favor de Vox, sinó que el partit compta amb el suport i vot de personatges com l’humorista Arévalo, l’escriptor Sánchez Drago o Carmen Lomana. També altres toreros han donat obertament en favor de Vox, entre ells, Ortega Cano o Morante de la Puebla. Aquest darrer ha estat l’autor d’un vídeo on apareix Santiago Abascal, líder del partit, a cavall, tot començant una nova reconquesta d’Andalusia.


Comentaris

envia el comentari