Fran Rivera, denunciat pels seus antics socis per desviar fons d'una empresa de ferralla al Congo

El torero ho nega tot i assegura que es tracta d'una «canallada»

Fran Rivera ha sido denunciado por apropiación indebida | Cedida

Fran Rivera va saber a través dels mitjans de comunicació que havia estat denunciat per un dels seus antics socis per un delicte d'apropiació indeguda, segons explica ‘Informalia’. Aquest divendres, el torero va acudir a recollir la denúncia als jutjats de Sevilla i es va mostrar completament abatut i indignat amb la situació: «Un que no està acostumat a aquestes coses, és una mala passada. Que t'acusin d'aquesta barbaritat és una canallada».

Els fets denunciats es remunten a 2014, quan va invertir al costat d'uns socis en un negoci de ferralla al Congo que no va acabar sortint bé. Ara, un d'ells, Manuel Moreno, l'ha denunciat per desviar fons i li reclama 1,3 milions d'euros. «Vam tenir uns negocis de ferralla al Congo, és veritat que va sortir malament i que vam perdre diners, però vam perdre diners tots. Estan fent molt mal i és tot una mentida amb unes potes molt curtes» explica Fran Rivera, negant-ho tot.

L'advocat del torero també defensa la falsedat de les acusacions: «Per acusar a algú de falsificar comptes, haurà de ser qui s'encarregui dels comptes. Francisco no es dedicava a elaborar comptes. I si t'acusen d'apropiar-te d'un benefici, haurien de demostrar que existia aquest benefici. Suposen que va haver-hi un benefici... Molt de fonament no sembla que tingui».

Per la seva banda, el torero ha assegurat que li agradaria «arribar a judici per aclarir aquesta canallada» i ha acusat els seus antics socis d'intentar tacar el seu nom: «Estan aconseguint el que volen, aquesta pressió i embrutar el meu nom. Porten temps volent coses que no es mereixen». A més, Rivera ha afirmat que no arribarà a un acord perquè no ha fet res dolent.


Comentaris

envia el comentari