Fran Rivera fa un desafortunat comentari del seu fill: «El nadó no serveix per a res»

El destre va confessar en una roda de premsa als mitjans, pel dia dels enamorats, que s'ho passava millor amb la seva filla Carmen de quatre anys que amb el Curro perquè el nadó és molt petit i encara «no serveix per a res»

Fran Rivera acudió a un evento
Fran Rivera va assistir a un esdeveniment pel dia de Sant Valentí | Cedida

Fran Rivera està plenament feliç amb els seus fills i no pot evitar presumir d'ells allà on vagi. El dijous passat, amb motiu del dia dels enamorats, el destre va assistir a un esdeveniment i es va deixar entrevistar pels mitjans que hi eren presents i va confessar amb qui dels dos s'ho passava millor.

Carmen, l'ullet dret de Fran Rivera

Segons avança 'la coctelera', que Fran Rivera està feliç i orgullós del seu fill Curro és indiscutible, El dijous passat comentava a la premsa que el nadó és «feliç, un noi bo, molt graciós i el més consentit per totes les dones de la casa». També va confessar que existeixen certs problemes a l'hora de cridar al nadó perquè és inevitable que li digui Fran: «Jo li dic Fran, em costa dir-li Curro. 

Carmen sempre diu 'el meu germà es diu Fran'», recordem que al començament el destre volia continuar amb la tradició familiar i que el nen es digués Francisco. No obstant això, Lourdes s'hi va negar afirmant que «Francisco és un nom molt gran per a un nadó» i finalment va decidir que es diria Curro. 

Carmen es el ojito derecho de Fran Rivera
Fran Rivera confessa que s'ho passa millor amb la seva filla Carmen | Cedida

 

Fran Rivera va admetre que amb qui millor s'ho passa és amb la seva filla Carmen. La nena, que aviat complirà els quatre anys, s'ho passa genial amb el seu pare muntant a cavall i anant al camp: «Estic molt boig amb la meva nena, la gran és la gran» confessava. I és que el Curro encara és molt petit per poder gaudir d'ell al 100%: «El petit ara mateix no serveix per a res. La mare gaudeix vestint-lo, canviant-lo, pentinant-lo, però no serveix per a res» és per això que s'ho passa millor amb la seva filla Carmen. 

  • Altres notícies: Valeria Ros bromeja amb la mort de Mario Biondo i provoca molta indignació 

Té una excel·lent relació amb la seva filla Cayetana

Però Fran Rivera no té només a la Carmen i al Curro sinó que també té una altra filla del seu matrimoni amb Eugenia de Irujo, Cayetana, que ara complirà 20 anys. El torero afirma que la jove també està encantada amb el seu germà petit. Fran renega de la idea que la relació entre tots dos sigui qualificada d'amics: «Res d'amics, jo sóc el seu pare. Hem compartit coses molt especials i tenim una relació especial, hem estat els dos sols durant molt de temps» explica el torero. 

Fran Rivera y su hija Cayetana
Fran Rivera té una excel·lent relació amb la seva filla gran Cayetana | Cedida

 

El fill de Carmen Ordóñez ha explicat que la raó de per què Cayetana no se n'ha anat a viure amb ell a Sevilla, malgrat que Eugenia Martínez de Irujo li donava suport perquè marxés a la capital i és que sembla que la jove no va saber adaptar-se a viure a Sevilla i va preferir quedar-se amb la seva mare a Madrid.

Aquesta decisió va ser acceptada per Fran Rivera que reconeix que la relació amb la seva exdona és molt bona: «Gràcies a Déu molt bé, la Cayetana ens dona estabilitat a tots». A més, totes dues acostumen a viatjar molt sovint a Sevilla perquè la jove pugui passar dies amb el seu pare i els seus germans. 

  • Altres notícies: La dona de Santiago Cañizares se sincera: «Teníem l'esperança que se'n sortís»

Fran Rivera afirma que no vol tenir més fills

El destre afirmava que després de l'arribada de Curro, la seva labor de tenir més fills ha acabat, així doncs, utilitzant l'argot taurí, ha declarat que: «Ara em tallaré la cueta», ja que Fran Rivera es va tallar la cueta el 2017. No obstant això, no sabem què n'opina la seva dona Lourdes Montes sobre aquesta idea perquè ella ja va anunciar que en un principi li agradaria tenir més fills. Fran Rivera admetia no voler «ser un 'paputxi'».


Comentaris

envia el comentari