Primer pla de Fran Rivera parlant amb la premsa

Fran Rivera, enxampat: la mentida que ha mantingut durant 30 anys

El fill del torero podria no haver explicat tota la veritat

Després de més de 30 anys, l'herència de Paquirri continua sent el tema més popular en els diferents mitjans de cor a conseqüència de les recents declaracions de Kiko Rivera, que han incendiat tota mena d'especulacions sobre Isabel Pantoja.

Fa molts anys que Cayetano i Fran Rivera estan reclamant part de la seva herència, d'entre la qual els fills de Paquirri especialment volen algun dels objectes més personals del torero. Durant els últims anys els Rivera han reclamat certes coses a Isabel Pantoja, qui, segons expliquen, sembla haver-se quedat amb tot.

El que Fran Rivera sempre ha volgut tenir, en particular, són els vestits amb què el seu pare torejava, cosa molt significativa per a ell. Cal recordar que legalment aquests vestits ja no existeixen perquè Isabel Pantoja en el seu dia va denunciar que se'ls havien robat.

Aquesta trama ha fet un gir, ja que Kiko Rivera va explicar a 'Cantora, la herencia envenenada' que el passat 2 d'agost es va trobar en una habitació de Cantora tots els vestits del seu pare, cosa que sempre havien reclamat Cayetano i Fran Rivera.

Això ha causat un cisma entre la relació de Kiko Rivera i la seva mare Isabel Pantoja. De moment, la 'tonadillera' no s'ha pronunciat, mentre que els Rivera ja han parlat pràcticament tots. Doncs després tot aquest entramat, ara s'ha descobert una cosa que perjudica especialment a Fran Rivera.

A la crònica rosa de 'Es la mañana de Federico' van debatre sobre aquest tema i van revelar que Fran Rivera no ha explicat tota la veritat sobre l'herència del seu pare, Paquirri. Al programa van debatre sobre una mentida del fill del torero, fet que va destapar també 'Viva la vida'.

Sembla que en l'herència de Paquirri no tot ha de pertànyer als seus fills, tal com Fran Rivera ha dit sempre. En el passat, Carmina Ordóñez, mare de Fran i Cayetano Rivera, va interposar una denúncia a Isabel Pantoja per recuperar els seus béns personals que estaven en Cantora, però no els dels seus fills.

En aquest moment es determina que la cantant és dipositària de tot el que hi ha a Cantora. L'única manera que tenien els fills de Paquirri per recuperar els objectes personals era denunciar-la ells mateixos. Actualment, segons han pogut saber els dos citats programes, aquest presumpte delicte ha prescrit, pel que actualment ja no es pot fer res.

Aquesta és la part de la història que mai han explicat els Rivera. Carmina Ordóñez si va poder recuperar els seus objectes, però no els de Paquirri pertanyents als seus fills.

Fran Rivera no ho ha explicat tot

Finalment, Cayetano i Fran Rivera van denunciar a Isabel Pantoja guanyant el dret de propietat sobre les reparticions dels béns que es van signar entre tots els interessats. La 'tonadillera' va recórrer aquesta sentència, ja que no estava per a res d'acord i, finalment, la cantant va aconseguir el que volia, ja que l'Audiència va determinar que Cayetano i Fran no podien anar en solitari perquè es fes el repartiment.

Així ho han explicat al programa radiofònic de Federico Jiménez Losantos: «Fa 30 anys que Fran Rivera manté una mentida. No hi ha sentència que dictamini. Ni suport legal. I tots els delictes han prescrit», ha explicat al programa la periodista Beatriz Cortázar.

Aquesta és la part que fins ara no s'havia explicat. L'única cosa que ara poden reclamar els Rivera és recuperar tot allò que existeix i que en el passat es va denunciar per robatori. El problema que tenen, tal com ha explicat és que tots els suposats delictes han prescrit, i això és una cosa que Fran Rivera sap i no ha dit.

És clar que aquesta lluita no acabarà mai, són molts els interessats en recuperar els béns de Paquirri. De moment, caldrà esperar per veure com succeeixen les coses.