Fran Rivera està fart de les acusacions: «Per ser antitaurí, cal deixar de dutxar-se?»

La Plataforma Animalista de Villena ha protestat per la decisió del torero de protagonitzar un acte religiós

Fran Rivera no aguanta més les crítiques.| Cedida

El torero Fran Rivera va ser escollit per l'Hermandad de Cofradías de Semana Santa d'Elda, a Alacant, per protagonitzar l'inici de la celebració religiosa al Teatre Castelar aquest dissabte, 8 d'abril. Un cop es va fer públic el seu nomenament, la Plataforma Animalista de Villena va començar una acció de protesta i a mostrar el seu desacord. Però tot i que sembla que Rivera ignora totes aquestes crítiques, al final ha esclatat aquest mateix dimarts al programa d'Antena 3 'Espejo Público'.

Segons el portal ‘Informalia’, Fran s'ha mostrat molt enfadat amb els animalistes, i ha declarat: «Jo tinc una pregunta... Per ser antitaurí, cal deixar de dutxar-se? És que tenen una pinta terrible». Les paraules de Rivera no els han agradat gens als antitaurins, que han atacat el torero a través de les xarxes socials.

Tot i així, cal destacar que hi ha usuaris que mostren el seu suport al marit de Lourdes Montes. Fa uns dies, Fran Rivera també va haver de denunciar a televisió la persecució que pateixen els matadors de toros: «Ja n'hi ha prou de perseguir els toreros. Aquesta gent és violenta i agressiva».


Comentaris

envia el comentari