IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Fran Rivera insulta els que es van burlar de la mort de Bimba Bosé

El col·laborador d'Espejo Público' era cusí segon de la morta

Fran Rivera durant la seva intervenció a 'Espejo Público' | Antena 3

Francisco Rivera ha estat molt clar amb els usuaris de Twitter que s'han alegrat i mofat de la mort aquest dilluns passat de Bimba Bosé. «Aquests són una colla de fills de puta que són uns covards i que s'hauran donat un cop al cap de petits perquè alegrar-se de la mort d'una persona ... d'una dona que l'únic que ha fet és el bé. Són uns covards i uns miserables» va manifestar en la seva nova faceta com a col·laborador de 'Espejo Público'.

El torero, a més, era cosí segon de Bimba Bosé i es va mostrar afectat, ja que, «al marge que sigui cosina, Bimba l'afecte i la vitalitat que desprenia, que amb 41 anys i dues nenes petites... és un horror».

Rivera també ha carregat contra Antonio Burgos, el columnista de l'ABC que va publicar un inoportú comentari contestant a Miguel Bosé, oncle de Bimba. El cantant va desitjar un «bon viatge, allà on estiguis» a la model, al que el periodista va replicar, «bon viatge on? Vagi amb el laïcisme de la moda de l'allà on estigui...». «Ell aquí està en aquest món seu que s'ha buscat, que cada vegada és un món més petit, amb cada dia menys que li coregen i molt fora de lloc. És un home que ha demostrat que està completament fora de ... que ha perdut el cap» va afirmar Rivera.


Comentaris

envia el comentari