Fran Rivera i Lourdes Montes seran pares per segona vegada

Montes està embarassada de dos mesos i mig

Fran Rivera y Lourdes Montes.
Fran Rivera i Lourdes Montes, en una imatge d'arxiu | Cedida.

Francisco Rivera i Lourdes Montes estan d'enhorabona. I és que la parella ha tornat a instal·lar-se al centre de la notícia després d'anunciar en exclusiva a la revista ‘Hola!’ que estan esperant el seu segon fill. Compleixen, així, el seu anhel d'ampliar la família. 

Aquest, de fet, serà el segon fill de la parella, ja que la primera filla de Rivera i Montes està a punt de fer anys. La petita Carmen, doncs, també està d'enhorabona perquè d'aquí a uns mesos ja podrà gaudir del seu germà. Lourdes Montes, de 34 anys, ha explicat que està embarassada de només dos mesos i mig

Lourdes Montes: «Tinc nàusees i cansament»

Són, però, els símptomes més clàssics de l'embaràs. Lourdes, doncs, ha confessat el seu segon embaràs està sent força més complicat que el primer. «Amb la Carmen em trobava molt millor», revela la parella de Fran Rivera mentre afegeix: «Tinc més nàusees i més cansament, però només són els primers mesos». 

En declaracions a la revista 'Jaleos', Montes va més enllà per explicar que, tot i el contratemps, té «moltíssima il·lusió» i es troba molt més «calmada i tranquil·la»

Fran Rivera, d'allò més feliç

«Estic com boig» va explicar un Rivera que escenificava la seva alegria dient: «Feia molt de temps que ho buscàvem i, a més, no volíem que la petita Carmen es quedés soleta». El torero, al fil de la seva explicació, també va assegurar que «dono gràcies a Déu cada nit per l'orgull que sento».

«Tinc molta sort amb la meva dona, les meves filles… No puc ser més afortunat», explicava el futur pare de família nombrosa mentre revelava: «Ara mateix no puc ser més feliç, el cert és que feia temps que ho buscàvem i érem conscients que la petita Carmen no es podia quedar sola». 

 


Comentaris

envia el comentari