rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El bebè de Fran Rivera serà un nen i es dirà Francisco Rivera Montes

«No aguanto més», ha dit el torero a Instagram
Francisco Rivera i Lourdes Montes, en arxiu  | CatalunyaDiari.cat

 

Fran Rivera està d'enhorabona. El torero espanyol serà pare per tercera vegada en breu gràcies al fill que tindrà amb la seva parella Lourdes Montes. La seva il·lusió, així mateix, no ha quedat envà i Rivera no ha pogut aguantar a l'hora de revelar el nom i el sexe del nounat. 

 

Serà, doncs, un nen i es dirà: Francisco Rivera Montes.

Rivera, impacient pel naixement del seu bebè

El torero ha donat a conèixer les noves dades sobre el seu menut en una publicació a Instagram. Explicava, així mateix, que la seva dona l'havia trucat feia uns minuts i exclamava: «No aguanto més!»

 

«Vull compartir amb tots vosaltres que m'ha trucat la meva dona i que el que ve de camí amb el Francisco Rivera Montes», clamava Rivera mentre evidenciava la seva gran alegria dient: «Un nen! Estem feliços, i a casa com a bojos. A la tercera!».

 

 

 

Un nou membre del 'clan Rivera'

I és que es tracta del tercer fill del torero espanyol, Fran Rivera. Seguint els passos del seu germà Cayetano, que acaba de convertir-se en pare al costat d'Eva González, el col·laborador d''Espejo Público' ha optat posar-li el seu nom al seu primer fill.

 

No es tracta, doncs, d'una mera coincidència, ja que el cert és que el seu pare i el seu avi també tenien el mateix nom: Francisco

 

Fran Rivera, Cayetano i Kiko, junts per Nadal   | Instagram

 

 

Finalment, sembla que el petit Cayetano aviat tindrà un nou company amb qui, de ben segur, passarà moltes hores. A aquests també s'hi afegirà la filla petita del 'clan Rivera', Carlota. I és que la filla del controvertit 'diskjòquei', Kiko Rivera, va néixer el passat mes de gener.                

 

 

 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris