Fran Rivera parla del suïcidi d’Iveco: «Els homes no som capaços de no ensenyar un vídeo així»

El destre ha rebut un gran nombre de crítiques per donar la seva opinió a ‘Espejo Público’

Fran Rivera colabora en 'Espejo Público'
Fran Rivera ha donat la seva opinió sobre el suïcidi d'una dona a Iveco | Antena 3

No és la primera vegada que les declaracions de Fran Rivera a ‘Espejo Público’ causen polèmica. Ara, Rivera ha tornat a ser el blanc de totes les crítiques, després de donar la seva particular opinió sobre el suïcidi d’una treballadora d’Iveco que va decidir llevar-se la vida en saber que s’havia difós un vídeo seu de contingut sexual.

Fran Rivera va començar afirmant que la dona no tenia la culpa del que havia passat, però advertia del perill d’enviar vídeos d’aquest estil i inclús ha explicat que ell mateix li ha dit a la seva filla gran que «hi ha una màxima: no es poden enviar vídeos d’aquest tipus».

El torero ha continuat declarant que el perill d’enviar aquest tipus de vídeo està en la impossibilitat dels homes de no ensenyar aquest tipus de contingut i per això, el seu consell cap a les dones era que no gravessin ni enviessin aquest tipus de coses:  «No és culpable, evidentment, però els homes, sóc un home i ho dic, no som capaços de tenir un vídeo així i no ensenyar-lo».

La conclusió de Rivera ha estat demanar a «totes les nenes, totes les dones» que «per favor no enviïn aquest tipus de vídeos». Després s’ha dirigit «al mal nascut que li va enviar el vídeo als seus companys per posar-se medalles» i li ha dit que és «un fastigós i un home menyspreable».

Fran Rivera vuelve a recibir críticas por sus declaraciones
Les xarxes s'han encès amb les declaracions del destre a 'Espejo Público' | Antena 3

 

La reacció de les xarxes socials

Les respostes a les xarxes socials no s’han fet esperar i molts dels usuaris han criticat el masclisme i la poca sensibilitat que Fran Rivera ha demostrat amb les seves declaracions.


Comentaris

envia el comentari