Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Carmen Borrego i el seu exmarit Francisco Almoguera.

Francisco Almoguera, l'ex de Carmen Borrego, confirma la notícia de la seva jove

Francisco Almoguera, descol·locat després de sortir a la llum tota la veritat

A grans trets, tots coneixem la vida sentimental de Carmen Borrego. La periodista i filla de María Teresa Campos va estar casada amb el seu primer marit, Francisco Almoguera, des del 1989 fins al 1996.

Fruit del matrimoni entre la col·laboradora de Sálvame i Almoguera van néixer dos fills, José María i Carmen Rosa. Estem parlant dels dos únics fills de Carmen Borrego i pels quals sent devoció, com sempre reflecteixen les seves paraules quan en parla a plató.

El cas és que, aquest dimecres, Sálvame li ha jugat una mala passada a l'ex de Francisco Almoguera. I tot després que el programa destapés uns àudios en què la seva nora, Paola Olmedo, la criticava de manera despietada en uns fragments molt compromesos per a ella.

Francisco Almoguera, enfonsat després de saber l'embolic en què han ficat el seu fill

En aquests àudios es poden escoltar diverses converses que manté l'actual dona del seu fill, José María Almoguera, amb la mare de la citada i una tercera persona. Unes paraules que han posat nerviosa a Carmen Borrego durant tota la tarda fins passades les 20.00. Així, el programa ha fet que la col·laboradora escoltes aquestes revelacions que tant de mal farien a la família.

Recordem que, fa uns mesos, Paola Olmedo es casava en una finca als afores de Madrid amb el fill gran de Francisco Almoguera, José María. Olmedo s'ha quedat a gust criticant Borrego, la seva germana Terelu, la neboda Alejandra Rubio i, en general, contra tot el clan Campos.

Francisco Almoguera assumeix que no es talla a l'hora de parlar

«Soc molt rancorosa, rancorosa a morir. A mi quan me la juga algú... Algú m'ha d'aportar. El meu noi és més bo... molt aferrat. Li he dit que ha de sortir amb els amics, fer més coses», afirma Olmedo en aquests àudios. Sens dubte, un gran xoc per a les Campos, que no esperaven rebre aquests lletjos tan desagradables per part de l'actual dona de José María.

Carmen Borrego i els seus fills
Carmen Borrego fa costat al seu fill | La Noticia Digital

«Em vaig casar per la festa», sosté, i parla sobre la feina de la seva sogra a la televisió. «Ella era directora, però m'imagino que si guanyes diners així, t'hi acostumes… Com més merda fotin, millor es posicionen. Cobren per això», continuava.

Sobre com es maneja el clan Campos, apunta que tenen «molts diners, però no es fan aquestes reunions com les de la seva família».

En aquests àudios tan compromesos, també es fica amb el físic i la vestimenta de l'ex de Francisco Almoguera. «La meva sogra sembla més gran per la forma de vestir. Té molta papada… no ha quedat del tot bé», ha sentenciat.

Carmen Borrego treu ferro a l'assumpte després d'escoltar els àudios

Després de finalitzar aquesta primera tanda d'àudios, Borrego ha donat la cara com és habitual quan té un conflicte familiar a sobre de la taula. «No veig que estigui dient una cosa contra mi. Per mi el que m'importa és la felicitat del meu fill i, si la meva nora no em vol, a qui ha de voler és al meu fill», ha dit la col·laboradora.

Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo
Carmen Borrego decideix ignorar la seva nora | Catalunya Diari

«No em sento ofesa, tinc claríssim que m'estimen. Sé com és ella, com parla ella i que les coses que diuen es poden malinterpretar perquè sempre parla rient».

La col·laboradora no carrega contra la seva nora i afirma que la coneix molt bé. «Amb la meva nora tinc una relació estupenda, però amb la seva mare amb prou feines hi tinc relació. Sé que fins que s'han casat, la mare de Paola vivia amb ells», ha dit Carmen.

«Me l'estimo molt. No he dit que parlem diàriament, i no et quedi el menor dubte que faré el possible perquè el meu fill sigui feliç. No faré mai res per fastiguejar la vida del meu fill», ha finalitzat lleugerament emocionada.