Francisco i Cayetano Rivera recuperen alguns dels objectes desapareguts de 'Paquirri'

Els fills del torero fa anys que demanen a Isabel Pantoja que els lliuri alguns dels béns del seu pare

Isabel Pantoja no tiene todos los objetos de 'Paquirri'
Imatge d'arxiu d'Isabel Pantoja.| Cedida

Després de la mort de Francisco Rivera, ‘Paquirri’, van començar els problemes per saber qui s'apropiaria de totes les seves pertinences. Com era d'esperar, gran part d'elles es van quedar a Cantora, la residència on vivia amb la seva dona, Isabel Pantoja. No obstant això, i amb el pas dels anys, els seus fills Francisco i Cayetano Rivera, van sol·licitar el repartiment d'aquests béns, un fet que la Pantoja sempre va rebutjar.

Finalment, i després de 33 anys esperant, sembla que els fills del torero aconseguiran recuperar parts dels objectes del seu pare. Així ho va confirmar la col·laboradora de Telecinco, María Patiño, a 'Sálvame', on també va assegurar que es tracta d'una notícia que no agradarà gaire a Isabel Pantoja.

La col·laboradora va assegurar que els fills de ‘Paquirri’ van contactar amb una persona «que té part dels objectes del seu pare». Després de confirmar les seves sospites, «li han demanat recuperar-los i han quedat en un lloc». Llavors, va confirmar la gran notícia: «Francisco i Cayetano podran recuperar part del que fa anys que reclamen i que els pertany».

Francisco Rivera junto a su hermano Cayetano en la plaza de toros.

Imatge d'arxiu de Cayetano i Francisco Rivera. | Cedida

 

Gran expectació pels objectes de Cantora

La notícia va causar gran expectació entre els membres de 'Sálvame', els quals volien saber quina era la procedència d'aquests objectes tan demandats. No obstant això, Patiño va confessar que no podia revelar aquella informació, ja que havia promès que ha canvi de donar aquella exclusiva, no publicaria «ni el dia, ni el lloc, ni la persona». 

D'altra banda, la col·laboradora sí que va resoldre una incògnita que va aparèixer a plató. I és que Patio va assegurar que els objectes no es troben actualment a Cantora. La tertuliana va admetre que, a la fina, hi ha «una habitació tancada amb clau», on es troben les pertinences del torero. Una habitació que continua tancada i molt poques persones saben què hi ha al seu interior. 

Tanmateix, va referir-se sobre la possible procedència dels objectes que recuperaran Francisco i Cayetano, suposant que «Paco, en vida, va decidir apartar part dels seus objectes personals i estan en un altre lloc. Amb el pas del temps, els fills ho han descobert i l'hi cediran a canvi de res».


Comentaris

envia el comentari