ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Franciska confessa que Jesús Hermida és el pare de la seva filla Rebeca Pous

El periodista mai va saber que era filla seva

Imagen de archivo de la cantante Rebeca Pous.
Imatge d'arxiu de la cantant Rebeca Pous. | Cedida

La cantant Franciska va ser una de les artistes més destacades de la música espanyola durant els anys vuitanta, tant a escala nacional com internacional. I és que gràcies a la seva cançó 'Paz' va aconseguir grans èxits, arribant a guanyar el Festival de la Cançó Mediterrània que es va celebrar a Barcelona. 

La seva filla, Rebeca Pous, va seguir els passos de la seva mare i també es va dedicar a la música. La col·laboradora ocasional del programa de Divinity 'Cazamariposas' sempre s'ha mostrat molt orgullosa del seu suposat parentiu amb l'actor Benicio del Toro.

Jesús Hermida era el pare biològic de Rebeca

No obstant això, aquest no ha estat la revelació familiar que més ha afectat la cantant, sinó el descobriment de qui era en realitat el seu pare biològic. Franciska, de 79 anys, feia molts anys que estava casada amb el seu marit, el pintor José María Pous, que va morir fa uns mesos. Rebeca sentia autèntica admiració pel seu pare, però Franciska havia amagat un gran secret que fa poc ha revelat.

Montaje de Franciska, madre de Rebeca Pous, y el periodista Jesús Hermida

Imatge de Franciska, mare de Rebeca Pous, i el periodista Jesús Hermida. | CatalunyaDiari.cat
 

Durant els seus anys de grans èxits, va viatjar a Nova York, on va conèixer al popular presentador de RTVE Jesús Hermida. La seva connexió va ser tal que van mantenir una relació sentimental. Ha estat després de la seva defunció l'any 2015 quan Franciska ha revelat el gran secret que guardaven. I és que Rebeca no era filla del seu marit sinó de Jesús Hermida.

Franciska revela el seu gran secret 

Segons sembla, Franciska va decidir mantenir el secret després que el periodista li digués que no volia una relació formal amb ella. I és que Hermida, segons explica ella, sentia adoració pels seus fills i respectava a la seva primera dona, per la qual cosa mai va arribar a comentar res. Ni tan sols la mateixa Franciska es va revelar al presentador per les paraules que li havia dit. 

Segons ha confessat en una entrevista a 'El Español’, Jesús Hermida va morir sense saber que Rebeca era filla seva: «Mai ho va saber i jo no ho vaig fer per ell, ho vaig fer per la nena, per Rebeca, i per José María». Però Franciska no només li va ocultar al pare biològic, sinó també a la seva pròpia filla. És més, ella ha confessat que «no ho vol saber»: «Es nega a parlar d'aquest tema», ha dit la cantant de 79 anys.


Comentaris

envia el comentari