ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Françoise, l'excambrera del Pitina II, ja és la parella oficial de Florentino Pérez

El mandatari ha superat la pèrdua de Pitina, la seva dona durant 40 anys
Imatge d'arxiu de Florentino Pérez | Informalia

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha aconseguit passar pàgina després de la mort de Pitina, la seva dona durant 40 anys. No obstant això, ningú s'hauria imaginat que la seva parella tindria tant d'èxit al vestidor del Madrid. La cambrera ha irromput amb força a la vida de la figura madrilenya.

 

Aixi, qui va ser cambrera del Pitina II, El Vaixell de Pérez que honora a la seva esposa, ara és la nova companya sentimental del president blanc. Segons explica 'Diario gol', la seva relació ja és oficial. No obstant això, Florentino segueix sent molt discret amb la seva vida personal i el seu entorn privat. El president no vol donar titulars a la premsa rosa.

 

  

 

 

 

És bastant complicat veure'ls junts, però tothom ho sap. Entre els jugadors i tècnics de l'equip madrileny, el comentari més habitual és l'alegria pel president. Aquest mitjà explica que Florentino manté una bona relació amb tots els jugadors.

La diferència d'edat, el centre d'atenció de la relació

L'edat de Françoise ha estat el centre d'atenció sobre la relació. El dirigent blanc es porta 30 anys amb la seva actual parella. Per tant, Florentino ha arribat als 70 anys, mentre que la seva parella tan sols té 40.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris