Muntatge fotogràfic de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

La frase d'Andrea Janeiro a la boda de la seva mare: No pot perdonar Jesulín

Encara es parla molt del que la jove va dir al casament de Belén Esteban

A la boda de la seva mare, Andrea Janeiro va robar tot el protagonisme als nuvis. El 2019 vam ser testimonis d'un dels casaments més esperats. I és que, després de més de vint anys buscant l'home dels seus somnis, Belén Esteban per fi el va trobar.

La princesa del poble, després del matrimoni fallit amb Fran Álvarez, es va casar amb Miguel Marcos, esdeveniment al qual van assistir tots els seus amics i éssers estimats.

Fotomuntatge de Belén Esteban i Miguel Marcos al seu casament
Belén Esteban i Miguel Marcos al seu casament | Instagram

Al casament tampoc van faltar els companys de feina de Belén, que van ser els encarregats de retransmetre en directe tant la cerimònia com el banquet.

Gràcies a ells vam ser testimonis d'alguns moments emotius que es van produir a la celebració. «La Belén no ha parat de plorar. Ha sigut molt bonic», van assegurar.

I, tot i que ja han passat tres anys, aquest enllaç continua estant molt present a les nostres vides. I és que no oblidarem mai el discurs que va fer Andrea Janeiro aquell dia. La jova va llançar una indirecta molt punyent al seu pare, Jesulín de Ubrique.

Andreíta dona un cop molt dur a Jesulín

Si hi ha alguna cosa en què coincideixen tots i cadascun dels assistents a l'enllaç de Belén Esteban i Miguel Marcos, és en el paper fonamental que va tenir Andrea Janeiro.

Per a la filla de Belén, el casament no va ser una simple celebració, sinó que va marcar l'inici de la nova vida de la seva mare, allunyada de tots els moments foscos que va patir en el passat.

Però si hi va haver un moment en què Andrea va brillar amb llum pròpia va ser durant el discurs que va pronunciar al banquet. La jove va voler dedicar unes paraules a la dona de la seva vida i a l'home que havia aconseguit fer-la feliç.

«Hi ha hagut un moment especialment bonic, que ha sigut quan l'Andrea ha llegit unes paraules a la seva mare i al Miguel», va assegurar Raúl Prieto, el padrí del casament.

Lydia Lozano i Raúl Prieto al casament de Belén Esteban
Lydia Lozano i Raúl Prieto al casament de Belén Esteban | Europa Press

Durant el discurs, Andreíta va voler destacar la sort que havia tingut de poder comptar amb la seva mare en tots els moments de la seva vida, però per a fer-ho, va haver d'obrir la caixa de Pandora.

Després d'una llarga reflexió, la jove va exalçar la figura de Belén Esteban. Això sí, abans va destacar que el seu pare sempre havia estat absent.

«Ha agraït moltíssim a la Belén el paper que ha tingut com a mare, i ha ressaltat l'absència paterna que ha patit», va confessar Raúl.

Per la seva banda, Jorge Javier Vázquez també es va voler pronunciar sobre això. A més de destacar la maduresa que havia mostrat Andrea Janeiro durant tota la cerimònia, també va comentar el que va dir en el discurs, que va ser molt revelador.

Fotomuntatge de Belén Esteban, Andrea Janeiro i Jesulín
Andrea Janeiro va llançar una indirecta al seu pare | Catalunya Diari

«Ha tingut unes paraules molt emotives. Tothom estava plorant, però plorant amb sentiment, amb molta emoció. L'Andrea no s'ha tallat i ha llançat un missatge brutal», va assegurar el presentador.

«El que més ha cridat l'atenció és que ha dit: "Gràcies per l'educació i la vida que m'ha donat", i ha recalcat la paraula 'materna'», va sentenciar Jorge Javier.

Sens dubte, tota una declaració d'intencions que a Jesulín segur que li va doldre. Tot i que era conscient que s'havia perdut els millors anys de la vida de la seva primogènita, al destre no li van agradar aquestes paraules.