Fresita vol triomfar aquest estiu amb el seu nou single, 'Bandida'

Fresita, guanyadora de 'Gran Hermano 5', intenta reviure la seva carrera musical amb 'Bandida'

La salouenca ha rebut diverses crítiques, entre elles la del productor musical Alejandro Abad

Cada estiu, els cantants més comercials lluiten per aconseguir la cançó perfecta, aquella que els condueix a l'èxit i es converteix en un autèntic 'hit' estiuenc, que perdura en el temps. Entre els postulants a la cançó de l'estiu, aquesta vegada se situa Fresita, la guanyadora de 'Gran Hermano 5', que ha tret un nou single que no ha deixat a ningú indiferent: 'Bandida'.

La salouenca Núria Yáñez ha volgut reviure la seva època com a cantant, que se suma a la seva primera creació musical, 'Eo'. Des del seu llançament, Fresita ha rebut moltes crítiques, entre elles la del productor musical Alejandro Abad, qui afirma que el millor de la cançó és el final. 

«L'ideal és escoltar-la amb taps»

«A mi la frase que més m'agrada de la cançó és l'última, perquè després s'acaba. Llavors és quan gaudeixes de debò», comentava Abad. «A Fresita l'ideal és escoltar-la amb taps, ben lluny del mòbil i distraient-te amb una altra cosa, així evites sofrir», comentava el productor en declaracions a 'Telecinco'.

Tot i les crítiques, però, Fresita no ha volgut abaixar el cap i s'ha mostrat feliç i contenta amb la rebuda de la seva cançó. Fins i tot, l'exconcursant de Gran Hermano ha comentat alguna d'aquestes publicacions, que s'ha pres amb humor. De moment, sembla que el nou single de la catalana tindrà més èxit que el primer, i és que ja acumula més de 50.000 visualitzacions.

També et pot interessar...