YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Fresita, fora de 'Supervivientes' i per culpa d’Isabel Pantoja?

La catalana ha mostrat la seva disconformitat amb la decisió de Telecinco

Fresita no anirà finalment a l'illa de 'Supervivientes'
Fresita no anirà finalment a l'illa de 'Supervivientes' | TELECINCO

Ja fa diverses setmanes que es parla de la pròxima edició de ‘Supervivientes’ que tindrà lloc un cop passada la Setmana Santa. I com passa sempre en aquesta classe de concursos, s’especula sobre quins seran els famosos que participaran aquesta vegada. Entre aquests possibles candidats es trobava qui va ser guanyadora de la cinquena edició de ‘Gran Hermano’, Núria Yáñez, més coneguda com a Fresita.

Però tot i aquests rumors, ella mateixa ha comunicat públicament, a través de les seves xarxes socials, que no participarà en aquesta nova edició i ha insinuat que Isabel Pantoja, que per altra banda s’ha convertit en el fitxatge estrella del ‘realitie’ de Telecinco, té part de culpa.

Fresita mostra el seu disgust a Instagram

Durant el passat mes de març, diversos mitjans de comunicació afirmaven que Fresita negociava amb Telecinco i la productora Bulldog TV la seva participació en la nova edició del programa de supervivència de la cadena privada, i que inclús l’acord estava pràcticament tancat.

Fresita culpa a Isabel Pantoja per la seva no participació al concurs de Telecinco
Fresita culpa a Isabel Pantoja per la seva no participació en el concurs de Telecinco | INSTAGRAM

 

Fresita ha utilitzat les ‘stories’ del seu perfil d’Instagram per informar els seus seguidors: «Vull explicar-vos que, finalment, no aniré a ‘Supervivientes’. Sí, el meu perfil estava en negociacions, però finalment ha caigut per altres perfils nous i d’última hora. Ens veurem en una altra edició».

És prou evident, que amb aquest missatge, l’ex concursant de ‘Gran Hermano’ es referia a l’últim fitxatge del concurs, Isabel Pantoja. Però per no crear confusions entre els seguidors, va publicar un nou missatge: «Va per vosaltres ‘realities’... No per tenir més catxet ets més important... Tots som éssers humans... Jo cap endavant. #SiYoFueraCantanteHaríaConciertos». A més, Fresita també ha compartit un vídeo seu on apareix en un pont de la ciutat on viu i que acaba amb un «Maravillosooo» d’ella mateixa, en clara al·lusió a la cantant per la manera tan peculiar amb la qual diu aquesta paraula.

Altres famosos ja han confirmat la seva participació

Malgrat aquesta polèmica i un cop confirmada la participació d’Isabel Pantoja, Telecinco també ha anunciat la participació d’altres famosos en la pròxima edició de ‘Supervivientes’. És el cas de Colate Vallejo Nájera, exparella de Paulina Rubio i Omar Montes, ex d’Isa Pantoja.

Els que també viatjaran a l’illa són el presentador Carlos Lozano i la seva exparella Mónica Hoyos i Dakota, d’‘Hermano Mayor’. I aquests darrers dies, també s’ha confirmat la participació del youtuber Oto Vans. Per altra banda, s’haurà d’esperar uns dies més per conèixer la resta de participants d’aquesta nova edició, encara que els noms de la periodista Chelo García Cortés i els ex tronistes de ‘MYHYV’ Albert i Violeta sonen amb molta força.


Comentaris

envia el comentari