'Fresita' hauria demanat diners per menjar a uns amics per la seva mala situació econòmica

«Va demanar 20 euros per menjar durant el Nadal»

Imatge del logo de 'Gran Hermano'
Logo de 'Gran Hermano' | Redacció

 

La salouenca Núria Yánez, coneguda com a ‘Fresita’ no està passant per un dels seus millors moments econòmics. L’exconcursant de ‘Gran Hermano 5’ estaria totalment arruïnada fins al punt d’haver hagut de demanar diners als seus amics per poder menjar. Així ho ha explicat Jordi, un examic de Fresita, al programa de televisió ‘Socialité’ de Telecinco.

L’examic de la salouenca ha declarat que «em consta que la situació econòmica de Fresita quan érem amics ja no era bona. Es va posar en contacte amb una persona per demanar-li 20 euros per menjar durant el Nadal», afegint que l’exconcursant del ‘reality’ «es mou per interessos».

«Fresita no va saber invertir bé els diners que va guanyar de ‘Gran Hermano’»

Segons ha explicat Jordi, actualment la salouenca treballa de dependenta en una botiga de roba. «Potser la Fresita no va saber invertir bé els diners que va guanyar de ‘Gran Hermano’». L’examic de Nuria no es talla ni un pèl i assegura que ser amic d’ella «és molt difícil de portar», ja que «o fas el que ella et demana, o no ets amic d’ella. I jo, 7 anys que he sigut el seu amic, he vist moltes persones que han caigut».

En declaracions a televisió, Jordi ha criticat que la seva examiga «té molt d’afany de protagonisme» i parla contínuament de les ganes que té tornar a treballar a la televisió, com ara participant a ‘Supervivientes’ —tot i que al final no hi anirà—. «Davant de les càmeres és una persona, però darrere de les càmeres n’és una altra», ha assegurat Jordi. Fins i tot denuncia que Fresita li deu diners, ja que no li hauria pagat diverses feines i actuacions que haurien fet junts, argumentant que ella «hauria cobrat massa poc» i que per això no li havia pagat.

Fresita es defensa de les crítiques

Davant l'allau de crítiques i comentaris sobre la seva situació econòmica, Fresita no s'ha quedat de braços plegats. Aquest dilluns, 9 de setembre, la mateixa Fresita va declarar al programa 'Cazamariposas' que és totalment fals que hagi hagut de demanar diners, sinó tot al contrari, que sovint «la que s'acaba gratant la butxaca per convidar-los sóc jo». També en diverses publicacions al seu perfil d'Instagram assegura que ignora els comentaris crítics que rep i agraeix el suport de les persones que la recolzen.


Comentaris

envia el comentari